За што секогаш наоѓате време?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
sekogas imam vreme za da pojdam da prosetam so drugarite

Секогаш имам време за да се напијам кафе со другарите..., за форумот...и за некоја добра игричка....

Vreme sekogas naogam za na kompijuter (internet), za deckoto i za se so sakam da pram si naogam vreme

Секогаш, ама баш секогаш, наоѓам време за да гледам фудбал... Иам од нашколо отсуствувано за поважни натпревари.

За шопинг, за на кафе и за на Интернет. Е за тоа нема шанса да неам време!!! - поготово за првите 2.

i ja za na kompjuter da sednam na internet ... :toe: i drugi raboti so ne mi teknuvaat :)

...za muzika, bez nea ne mozam... se drugo e zaden plan...

За музика секогаш имам зашто слушам и кога спијам :pos2:Системот е он :) За спиење имам малку време, не дека неможам да имам повеќе ама јас некако не сакам да си го губам времето на спиење (јесда кога ќе се преморам спијам и по 14 саати :icon_lol:), за другарки секогаш имам време ако им требам, ако треба ќе се откажам од нешо.... За кафиња немам баш време, за домашни задачи ич :pos: Али за компјутер и интернет секогаш се наоѓа по малку време (барем по пола саат) :vozbud:Али уше малку и за тоа потешко, само за учење ќе наоѓам време и јога и англиски и качување на Водно....

за музика.. за компјутер..телевизија... и други работи шо не ми текнуваат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom