За што најчесто се расправате по дома?

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Најчести муабети:
Леле собава ти е хаос, земи малце среди ја, срамота е друштво ќе ти дојде кај тебе лом.
Леле собава ти е хаос, како се снаоѓаш овде, јас ова чудо го немам видено. (Жената не разбира дека јас така функционирам - хаотично:icon_lol:)

А јас нејзе најчесто и викам кога не ми ја затвора вратата од соба, нешто што највише мразам и кога во 10 саат сабајле со правосмукалка ми проаѓа низ соба. (Ова последново не се случило одамна, добро е :))

Zavisi vo koja doma... LoL! :smir:
Inaku, najcehsto e raspravam koga nekoj ke dojde i ke mi ispie nekoja bitna rakija a jas ne sum tuka, e togash pagaat najgolmite kavgi, inaku se raspravam shto da se jade za vechera, koja da go frli gubreto. Pa se raspravam zasho sum doagal kasno ustvari sum zaboravil da dojdam voopshto, pa se raspravam zashto ne sm spiel doma. Pa se raspravam zashto mi gi nema kondomite. Za mnogu raboti. ...:sakas_ust

.

Каде ќе одиш? - следи 5 минутен молк од моја страна, Каде ќе одиш? - повторно молк, КАДЕ ЌЕ ОДИШ? - Имам проба во театар.

Толку ти беше тешко да кажеш? - Ахам ... продолжува молкот.

Колку скитам по цел ден, колку сум безобразна, колку сум дрска.
И колку сакам да јадам наземја у дневна, колку мршнички изглеам, колку чкртам по мебелот.

Се во врска со школо,оценките,неоправданите ,непримерното однесување,бла бла.....-со моите ова,а иначе со брат ми за компјутерот,за телевизорот и за разни други глупости...

најчесто кога излегувам по стопати неделно,мајка ми ми мрчи дека не се прибирам дома, дека не си ја средувам собата, ми мрчи кога оставам немиени садови во кујна, кога оставам трошки на маса(ме мрзи секогаш да ги собирам) и така натаму...а, со сестра ми се карам за облека, додека со татко ми се расправам кога ми рока пинк и планета на тв, тогаш се дерам како мрдната!

Najcesto za sobata zosto ne sum ja iscistila,zosto koga sum miela sadovi ne sum ja izbrisala vodata tuku taka sum go ostavala,za skolo i tolku,a so brat mi za se i sesto najmnogu za kompjuterot!

па најчесто зашто сум дремел многу пред компјутер,очите ќе ми се расипеле или пак многу често мајка ми : ''види колу си слаб,земи јади нешто''

За тоа да сум одел во кујна да глеам фудбал ГЛУПОСТИ златно ќе се оптегнам в дневна :) и + нема да морам да слушам шпански глупости (серии)

doma najmnogu se karame za toa da ne sedam mn vreme pred kompjuter a isto taka i za jadenje jadi ova -jadi ona ko ke mi viket:)

ЛЕЛЕ не се смејте ама мајка ми зафчера ми држеше лекција од пола саат како се затвараат капачиња... ко некое ментлао дете седам и ја слушам ... хах... пошто јас било што и да отворам никогаш не затварам и ради тоа се најголеми кавги :) и што се фрлам кај ми текне и мајка ми ке ми дојде само и ми вика кантата ја преместивме, не е веќе тука.. и јас ОК МАМО ц ц ц

аа да и ми текна... мајками има ненормален страв јас да не се здебелам , и ми се дере што јадам леб . бог да чува... имам 45 кила ... и за тоа многу се караме :)

Хаха во последно време за да купат мотор....:)

Не е кој знај какво карање али сепак најчесто(најпопуларно) за моето претерано седење пред компјутер...па после то јас и мајка ми против сестра ми...никогаш не ги суредва алиштата и ги фрла кај шо ке и текни...сигурно има и други работи,али сигурно се не битни шом не ми текнуват сега:) :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom