За Ресен

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
кога каде,во порта???? има лајт муун:smir:
Чекај прво да се собериме, ако се собериме :pos: (во деца верба немај):pos:Важно и ти ни идиш без разлика на мунот така :)

Neka reci nekoj deka ne e interesno:)

:pos: :pos: :pos: Овие 70+ центи ги имаат дадено и "ја врзале глата"

Se e mozno, ama barem veselo e!
Neka reci sega nekoj nesto loso!

еј следниот пат ко ќе пакувате јаболка викнете за свирка,ќе падне некое јаболко:smir:,Аpokalipto има бина за играње:smir:
без шипка:kesa:

A be toa i da ne dojdes na pakuvanje ke padne nekoe jabolko, ti samo pobaraj, ama zabava i smeenje kako na pakuvanje nikade nema da najdis:)

еј следниот пат ко ќе пакувате јаболка викнете за свирка,ќе падне некое јаболко:smir:,Аpokalipto има бина за играње:smir:
без шипка:kesa:
Но проблемо.
А за играње ти реков иди :smir:

Nikolce da ne neznam nesto jas so ova igranjevo ?

Епа требаше Охрид на собиранка да поминиш :smir:

PA mislis deka jas ne sakav da dojdam. Toa e, mi se pogodi na svadba da bidam kade sto ne mozev da odbijam. Aj zdravje drugiot pat :)

Дознав зошто во Ресен има згодни девојки.........додека да стигнат до гимназијата,исто ко да вежбале саат време во теретана на степер:pos2::pos2:
Поради истиот тој факт,ги оправдувам и сите од Ресен што учеле средно во Битола,истиот пат го поминуваат:pos2::pos2:

Иначе,читнав нешто договори за пиво? Рачунајте ме:helou:

Дознав зошто во Ресен има згодни девојки.........додека да стигнат до гимназијата,исто ко да вежбале саат време во теретана на степер:pos2::pos2:
Поради истиот тој факт,ги оправдувам и сите од Ресен што учеле средно во Битола,истиот пат го поминуваат:pos2::pos2:

Иначе,читнав нешто договори за пиво? Рачунајте ме:helou:
Ок само кажувај кога :vozbud:

VIdi sega, kolku poveke tolku podobro.
Ke se stisnime, ke se gusnime, ne e problem!
A sto se vezbani ovdesnite devojcina, tocno e, duri i po bavci odat:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom