BusHav
Е ајде де.....можеш и така
- Член од
- 5 декември 2005
- Мислења
- 4.343
- Поени од реакции
- 81
Ок само кажувај кога![]()
Само да заврши сесија........стандард електрашки муабет у пм:pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок само кажувај кога![]()
Ako ti trebaat vrski za na elektro fakaj kaj mene, ama ke castis posle nekoe pivoСамо да заврши сесија........стандард електрашки муабет у пм:pos2::pos2:
Ako ti trebaat vrski za na elektro fakaj kaj mene, ama ke castis posle nekoe pivo![]()
Dobro de, da se ponudam jas, da ne recis vaka taka:smir:Го полагав колоквиумот кај брат ти,не ми требаат таму врски:pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2: ...ме изнасмеа со оваЧомбе те лажи.........има и други Чомбевци (дис ис фор Чомбе1 :baeh
. А ако прашаш за Чомбе со новата фЛизура дете за превари забава и едноличен муабет.......чудо од дете т.е момче
И, и јас се канам на пиво па ако сакате на глава превртете се
дечкото со јузернејм кој има врска со Милан нешчо![]()
Ова не е на маменски![]()
кога каде,во порта???? има лајт муун:smir:
Дознав зошто во Ресен има згодни девојки.........додека да стигнат до гимназијата,исто ко да вежбале саат време во теретана на степер:pos2::pos2:
Поради истиот тој факт,ги оправдувам и сите од Ресен што учеле средно во Битола,истиот пат го поминуваат:pos2::pos2:
Иначе,читнав нешто договори за пиво? Рачунајте ме:helou:
Само да заврши сесија........стандард електрашки муабет у пм:pos2::pos2:
Со оглед на тоа што спаѓам во момите од Ресен (ама не твои10ка директ,инаку во ресен имам моми убави:kesa:
чекам Димитар да заврши со испити и доаѓаме ќе бидете известени преку порака:smir:
Со оглед на тоа што спаѓам во момите од Ресен (ама не твои) благодарам на комплиментот
Го чекаме Дими заедно со тебе и ја чекаме пораката![]()
Примете го моето извинување....но истиот факт не важи за оние кои учеле во Битола, тие го поминуваат Пелистер, да, амааа не се со пешкиДознав зошто во Ресен има згодни девојки.........додека да стигнат до гимназијата,исто ко да вежбале саат време во теретана на степер:pos2::pos2:
Поради истиот тој факт,ги оправдувам и сите од Ресен што учеле средно во Битола,истиот пат го поминуваат:pos2::pos2:
Иначе,читнав нешто договори за пиво? Рачунајте ме:helou:
Патиштата за Коњско и Сливничкиот манастир се во подобра состојба, подсредени се но сепак подобро е да се оди со постара кола!Ехе , земјаци , дајте ми инфо каков е патот за Коњско и Сливничкиот манастир . Доаѓам натаму па сакам да прошетам до овие места .
Која плажа е сезонава IN?
Поздрав