За Ресен

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
asfalt напиша:
Рагаца ма, што вака, и ти со јаболки и ресана си растена? Мислев од ресен си? дај кажи може се познаваме:)), па да се најме порта на по едно кафе(има нови од Арабика дирек)_
OT Resen do dusa mene so smoki me rastea :)) A so coek ti vakof tolku gubre da frlar mґre na gradov a ?)) Kafe Porta nikogas ne e maka baska od Arabika :)

Lele lani sto imase edna resencanka idese kaj edna drugarka isto od resen. Leleleleee....mnogu jako gzliste i faca top. Ama edna zakoraevna hristijanka sto bese bree...skala kalugerka da se pravi...greota..takva ubavina u manastir se ostavali be luge?

да му цркни козата на ресенчани...

gOJDO напиша:
да му цркни козата на ресенчани...

....рече Господ и ја создаде свињата. :pos: :pos: :pos: :pos:

Имам само еднаш поминато низ ресен, пред 8 години. Се то овоштарници и пустиња...мртов град ни еден човек не сретнав на патот

Да поминеш у Пазар-ден. Трипати ќе продадат и ќе те купат и нема да забележиш

ти демек сефте сеа идиш а? за ракометов, дај ти некоја мисла, ников ти е на таја тема, а за теретана уживај си, ќе го биде и тоа, ресен има добри билдери...

Не сум бил во Ресен ама со ресенчани се дружам по студентските домови во скопје, одлични дечки многу се држат меѓу себе алал да и е. Летово сигурно ке отидам до ресен за да се видиме со приајтеите и ке ја искористам таа приклика да прошетам, ми кажуваа дека околината околу Ресен поточно Конско или Брајчино беше не ме факајте за збор било многу убаво

Убаво е бе градчето.Сум бил неколку пати и службено и приватно.Еднаш бев пред 6,7 години на тренинг на ракометарите на ЈАФА,ние нешо таму на турнир игравне фудбал па после тоа имаа тренинг ракометарите.Таму ги имаат најубавите јаболка во свет.Имаа и едно јако местенце за забава каде шо гостуваат познати звезди од бивша југославија.

епа шо знам шо да ти речам, добар впечаток остава, али за брзо време досадува:))0

Го знае ли некој Борче Јоновски?

Кога патувате правец од Ресен према Охрид, на неколку стотини метри пред излезот на градот, сте го виделе ли знакот за Ресен а над него со спреј е напишано "СМРДА". И му доаѓа Смрда Ресен (веројатно сакал смрден Ресен да напише, не знам).

А бе океј е Ресен .. секој трет ден сум таму. Ама нека земи тој Бузле нека го направи тој патот од Ресен спрема Охрид зашто ќе го камшикувам!:nerv:
И не го изгласувајте веќе АМАН! ДОСТА МУ Е!:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom