За пуштање „бомби“ 4 години затвор

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Не не, за капацитет зборам. Секој пцуе и секој има садистички пориви, ти праам муабет за капацитет.
Миле ти е пример за капацитет дечко.
Натака не те ни читав..
Тоа ти зборам и јас. Дури и кај Миле, таков каков што е, нема да најдеш самодеструктивни потези. Ниту по грешка, ниту од незнаење. И на крај ќе заврши со празен цинизам, кој виси непоткрепен со пример каде тоа испаднал глуп.

Тоа ти зборам и јас. Дури и кај Миле, таков каков што е, нема да најдеш самодеструктивни потези. Ниту по грешка, ниту од незнаење. И на крај ќе заврши со празен цинизам, кој виси непоткрепен со пример каде тоа испаднал глуп.

Сфаќаш дека Јас, никој и Ништо, знам што Миле збори на телефон?
Тоа е дефиниција за самодиструкција.
Треба да си мета-глупав да ти се деси тоа што им се деси на нив.[DOUBLEPOST=1446863100][/DOUBLEPOST]

Треба да си мета-глу

Треба да си мета-глупав да ти се деси тоа што им се деси на нив.[DOUBLEPOST=1446863100][/DOUBLEPOST]

Треба да си мета-глу
Да, да. И Меркел е мега глупа, ок. :D

Тоа и ми беше поентата. Дека многу поштетно е да потцениш, отколку да прецениш некого. Особено кога потценуваш на основ на шта је баби мило...

Да, да. И Меркел е мега глупа, ок. :D

Тоа и ми беше поентата. Дека многу поштетно е да потцениш, отколку да прецениш некого. Особено кога потценуваш на основ на шта је баби мило...

Ја Меркел не ја чув на телефон, така да не би знаел дал е глупа искрено...
Воопшто несакам ни во содржината на разговорите да навлегувам ако за тебе не е глупо да ја прислушкуваш пола Македонија па дури и оние со кои ти праиш муабет и да те фатат и да ти излезат муабетите на телефон во јавност. Онака мене тоа ми е дефиниција за глупост.
Ти претпоставувам си викаш "Добро бе се дешава.."

Ја Меркел не ја чув на телефон, така да не би знаел дал е глупа искрено...
Воопшто несакам ни во содржината на разговорите да навлегувам ако за тебе не е глупо да ја прислушкуваш пола Македонија па дури и оние со кои ти праиш муабет и да те фатат и да ти излезат муабетите на телефон во јавност. Онака мене тоа ми е дефиниција за глупост.
Ти претпоставувам си викаш "Добро бе се дешава.."
Уште верзијава што ја раскажа да беше точна, ќе беше супер. Тоа е, шта је баби мило аргументација. Од еден тон ситуации кои не можат да се спорат, се фати за научно-фантастична приказна. Во која нели, ако не верувам, и јас сум глуп...

Ок, нека ти биде. Уствари, кога ќе размислам, уште подобро. Најглупи се, само ете, многу среќа имаат. :D

Уште верзијава што ја раскажа да беше точна, ќе беше супер. Тоа е, шта је баби мило аргументација. Од еден тон ситуации кои не можат да се спорат, се фати за научно-фантастична приказна. Во која нели, ако не верувам, и јас сум глуп...

Ок, нека ти биде. Уствари, кога ќе размислам, уште подобро. Најглупи се, само ете, многу среќа имаат. :D

Не не, онаа другана со странски служби е боље, шо може да се докаже за 2 минути ама не не, нема потреба :D
Снимките се снимани во УБК, што да не беше случај ќе беше прво нешто што ќе го докажеа и објавеа, а кој им ги рокнал, тоа више ме заболе курот.

Че влезам во вреќите не беше глупост од епски размери?

Интересен детал е ова од законот за бомби:
"За оној што неовластено снимал казна е затвор од една до пет години и оваа одредба ќе се инкорпорира во Кривичниот закон"

Че влезам во вреќите не беше глупост од епски размери?
А влегол ли во вречите? И најнакрај, дали има некој што се сомнева дека ВМРО победил на тие избори? Во претходниот состав немаа такво мнозинство и ДУИ беа доста расчаламени. После тоа си замолчаа ради резултатот кој им обезбедуваше просто мнозинство на ВМРО. Или попластично, тим од втора лига (СДС) пробува да објасни дека тим од прва лига местел резултати (со кои пак би бил прв ама со помалку бодови) иако тоа никако не влијае на неговиот воторолигашки статус.
Во април најголеми добитници ќе бидат ДУИ или генерално речено албанците.

А влегол ли во вречите? И најнакрај, дали има некој што се сомнева дека ВМРО победил на тие избори? Во претходниот состав немаа такво мнозинство и ДУИ беа доста расчаламени. После тоа си замолчаа ради резултатот кој им обезбедуваше просто мнозинство на ВМРО. Или попластично, тим од втора лига (СДС) пробува да објасни дека тим од прва лига местел резултати (со кои пак би бил прв ама со помалку бодови) иако тоа никако не влијае на неговиот воторолигашки статус.
Во април најголеми добитници ќе бидат ДУИ или генерално речено албанците.

Ти еднаш ако добро се сеќавам се декларираше за легалист. Би требало да знаеш дека не постојат малку наместени избори, исто како што не постои малку трудна жена. Еден единствен глас да е фалсификуван, изборите се фалсификувани.

Воопшто не се работи повеќе ниту за народот, ниту за изборите. Се работи за криминал заради кој некој треба да одговара.
Така е.
Ме заболе стапот дали СДСМ се радува или не, заради нешто тамо.[DOUBLEPOST=1446894237][/DOUBLEPOST]
Ти еднаш ако добро се сеќавам се декларираше за легалист.
е тоа му беше едно од највеселите
Некој што ја подржува оваа власт да си се нарече легалист....:lolzz:

Не гледам во каков паралелен систем на владеење учествуваа/т идиотите што го навлекоа гневот на моќни луѓе, бивајќи само нечија маша, без никаква компензација. Одговорот е едноставен и страшен, да. Глупи идиоти се.
Секој би се штител од било каков напад. Тоа е сосема природен порив.

Ако нешто не гледаш, и не можеш да го осонзаеш, не значи дека не постои. Перцепцијата е многу релативна работа.
Особено ако се перцепираш како моќен, или фактор. ;)

Ти еднаш ако добро се сеќавам се декларираше за легалист. Би требало да знаеш дека не постојат малку наместени избори, исто како што не постои малку трудна жена. Еден единствен глас да е фалсификуван, изборите се фалсификувани.
Па да, до одредена мера. Сеуште не видов доказ дека е фалсификуван нечиј глас. Со 15 набљудувачи, со анкети, со прифатени резултати со општ консензус дека победи тој што победи и пак ќе победи само прашањето е со колку разлика.

Па да, до одредена мера.

Нема одредена мера. Фалсификување на избори е он/оф. Или се или не се фалсификувани. Еден глас да биде фалсификуван, изборите се нелегални, затоа што тој глас е единственото нешто што некој го има во политичкиот процес. Миле мисли дека некои луѓе немаат такво право да бидат дел од политичките процеси, односно сами да решаваат за својата судбина. Ти како легалист застана на страната на Миле. :toe:[DOUBLEPOST=1446896239][/DOUBLEPOST]
ПСеуште не видов доказ дека е фалсификуван нечиј глас.

Нека нема ни доказ. Сите го слушнавме Миле како размислува да влезе во вреќите. Тебе како на легалист не ти смета што некој од партијата чии политики ги поддржуваш размислува да ги фалсификува изборите? Не ти смета што Миле нема минимум демократски капацитет?

Последно уредено:
Нема одредена мера. Фалсификување на избори е он/оф. Или се или не се фалсификувани. Еден глас да биде фалсификуван, изборите се нелегални, затоа што тој глас е единственото нешто што некој го има во политичкиот процес. Миле мисли дека некои луѓе немаат такво право да бидат дел од политичките процеси, односно сами да решаваат за својата судбина. Ти како легалист застана на страната на Миле. :toe:[DOUBLEPOST=1446896239][/DOUBLEPOST]

Нека нема ни доказ. Сите го слушнавме Миле како размислува да влезе во вреќите. Тебе како на легалист не ти смета што некој од партијата чии политики ги поддржуваш размислува да ги фалсификува изборите? Не ти смета што Миле нема минимум демократски капацитет?
Не, кога знам какви говеда има на другата страна, луѓе кои како опозиција прават страшни намештаљки, преговараат со крајно сомнителни структури за да се доберат до власт и луѓе без никаков компас во своите животи освен желба за власт. Ако нивното уништување бара 2 пратеници плус од реалните, јас сум за.
И на крај прашање до тебе. Тебе како легалист или вистинољубец, не ти пречи што овие снимки ги пушта некој што самиот е фатен и снимен со аудио и видео запис како ветува вработување на партиски кадри, како бара мито и тн.? Немаш сомнеж во неговите намери, во неговите мотиви а и во нивната автентичност? Дозирана вистина не е вистина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom