- Член од
- 25 март 2007
- Мислења
- 204
- Поени од реакции
- 14
Shto mislite, zoshto sakame da bideme podobri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vp напиша:имаме потреба да бидеме подобри заради другите околу нас
vp напиша:имаме потреба да бидеме подобри заради другите околу нас
_____________ напиша:Ne ide taka...Ne e ova ekonomija pa konkurencijata da motivira razvoj. Zboruvam sam za sebe. Sami ste, na pust ostrov, bez Mila Jovovich, i cuvstvuvate zelba, potreba da se podobrite samite sebe. Zoshto? Dali zelbata za razvoj na chovekot e pottiknata od nekakvo vnatreshno ubeduvanje deka ne sme dovolno dobri? Od strav deka utre vo zivotot nema da mozeme da se nosime so nekoi teshki situacii, pa imame pottik da se 'podgotvime' za niv? Ili toa e nashata forma na evolucija...
Јас пак реков конечно ќе ја откријам тајната како да станам најдобра_____________ напиша:Shto mislite, zoshto sakame da bideme podobri?
Убаво ти кажа Пикасо... и тој испитот го положуваш за утре да си општествено корисен, значи за утре да имаш повеќе плата од тие кои не успеале да го положат и не го завршиле факултетот._____________ напиша:Gi gledash rabotite samo vo odnos na drugite. Ja, na prost primer, koga ke polozam nekoj gaden ispit, si se raduvam sam na sebe, shto sum uspeal za mene da go polozam toj ispit. K*r me boli za drugite dali go polozile ili ne, so shto ocenka go polozile ili ne. Ili drug primer, na basket, bev mnogu sreken koga uspeav da zakucam. Ne za da im vikam na drugite: "Ta na na, ja mozam, vie ne mozete", tuku zaradi mene! Za takvo podobruvanje zboram.