Fabullous_178
Psychonautics:.
- Член од
- 21 февруари 2007
- Мислења
- 2.987
- Поени од реакции
- 190
- Веб-сајт
- www.mesaja.blog.com.mk
TheMacedonian...јас ја имам прочитано Библијата и за тоа не зборувам напразно.Ти ми викаш дека инцестот е забранет во понатамошниот развој на човештвото.Значи во времето на Адам и Ева е оправдан?Па зошто воопшто после го забранила Библијата.Пошто во неа стои забраната.
А инаку,повеке логика има светот да се намножи од една бактерија,отколку од два сина.Бај д веј,повторно не ми објасни како е тоа возможно,туку само го избегна прашањето.
Тамарче,значи сепак постојат работи врз кои таканречениот "семокен" бог нема контрола.Значи сепак,не бил толку семокен,а?Точно е,верувам во позитивна и негативна енергија,но верувам дека тоа е само енергија која се движи,без никаков мастер план донесен од некое семокно суштество наречено бог,кое ја контролира.
А инаку,повеке логика има светот да се намножи од една бактерија,отколку од два сина.Бај д веј,повторно не ми објасни како е тоа возможно,туку само го избегна прашањето.
Тамарче,значи сепак постојат работи врз кои таканречениот "семокен" бог нема контрола.Значи сепак,не бил толку семокен,а?Точно е,верувам во позитивна и негативна енергија,но верувам дека тоа е само енергија која се движи,без никаков мастер план донесен од некое семокно суштество наречено бог,кое ја контролира.

!!!!
), така да... Панчо не остава ништо на Господ... си ги измешал брзините...