За мажите: што ако таа е невина?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би/сте оделе до крај?

• Вкупно гласачи
    186
Nekolku od vas rekoa neshto vo stil "ako ona saka i e sigurna vo toa" -- jas mislam deka primetiv "potpivnata." Nejse, ne sum masko ama da bev, nevina ne nevina, so pijana zena ne se ide vo krevet, ni so maz, posto neznaat shto sakaat, ne se sigurni, Pijani se covece bozji, a toa e zloupotreba ako jas ne se lazam, a znam deka ne se lazam. Sem ako ne si vo vrska ozbilna so licnosta, ili ne si sopruznik, sekoj nov/a koj se upoznava i se vodi vo krevet pijan, se zloupotrebuva, pa ako saka i avion da mu ima pominato niz noze. :cry:

Со тоа "подпивната" не мислев да е испијанета и да не знае како се вика и кај е. Муабетот ми беше онака неколку пијачки колку за расположение и пријатна атмосфера :D Значи во таков случај таа е свесна што прави :)

FortunE напиша:
Со тоа "подпивната" не мислев да е испијанета и да не знае како се вика и кај е. Муабетот ми беше онака неколку пијачки колку за расположение и пријатна атмосфера :D Значи во таков случај таа е свесна што прави :)

Vo toj slucaj pred da odgovori maskoto vo mene, ke prasa, kolku godini ima nevinata?

Maskoto vo mene veli ne, poso toj seks ko seks mozam da zamislam kolku zanimliv ke bide... so znam, na nekoi nevinost im e fetish slusam...

Або шо е ова... Никој не сака да легне со невина - абе жените девици ќе ни останат ееееј...

Ако знае што прави, ако стварно сака - немам никаков проблем!
Е сега, ако е малолетна, би ја одбил во секој случај. Ама ваква тема имаше, да не се повторувам.

interesno interesno.....bogami...OK bi bilo, pa ko za prvpat ako i se pogodi pak...:)tolku nema spas od nea pojke :P

Хипотетички, да требаше да бркам уште дечковци ... ако му е прв пат ... нема да му простам ... ќе му покажам што не му е јасно и ќе сум фраерка :wink:

па, би требало на првата брачно ноќ и машкото и женското за првпат да ги почуствуваат убавините на возрасниот живот.
со оглед на тоа што се пореметени денес работите, очигледно е дека се повеќе луѓе лупаат искази од типот-
- не сакам да е невина, сакам добро обработена или не сакам да се мачам да ја кинам.
ок, секој си има право на мислење.
она што е трагично е популаризирањето на тоа мнение, прифаќањето на истото се повеќе од останатите, дури можеби и ќе започнат да се срамат оние девојки кои се невини, ќе си викаат, еј ова е неприродно, извор на проблеми, итн, па ај 5-то одделение сум, време ми е. Ако не се ебам на 12, никој нема да сака да ме ебе после.
Од глупи поглупи размислување.
Демек, јас сакам она да била со некого, си се сакале ептен, он успеал да ја легне, но некако се разделиле, па можеме сега да уживаме во благодетите на необврзувачкиот секс.
Или од страна на жените.. дај да се ослободиме од тоа непотребно обременувачко нешто кое не малтретира итн..
Не е убаво да се форсира мислењето дека тоа е хендикеп.

Kaj mazite e bitno da se povejke da se brojat.......no kaj zenite kolku pomalku kandidati ja onadile tolku podobro:)oti kaj niv e biten brojot da e mal ako vejke da recime ne e nula!!!

zocipro напиша:
Kaj mazite e bitno da se povejke da se brojat.......no kaj zenite kolku pomalku kandidati ja onadile tolku podobro:)oti kaj niv e biten brojot da e mal ako vejke da recime ne e nula!!!

Молим?!?!?!!?!?

Ова мислење е закон!!!! Пошо жените се најверојатно некои си суштества од друг вид, нешто као измеѓу животно и човек, и тука се на планетава само за да служат на мажот, кој што е единствен претсавник на расата човек????

Ако веќе го застапуваш тој став, кај нас да се бројат а кај нив да е нула, тогаш дај ние мажите да се ебеме меѓу себе констатно!!! Решен проблем!!!

Абе тој твој став во овој 21ви век ни на “Кондова-форум“ не поминуе веќе....

Лицемерие брееееееееее... Ти да изебеш што повеќе , а на крај жените да останат сите невини...

Муабетов е “мразам црнци и расисти“

zocipro напиша:
Баш ме интересира зошто е важно да се брои што повеќе кај мажите, а колку помалку ја онадиле девојката толку подобро? Ова демек вистински маж е ако во кревет покаже искуство кај некоја која имала еден сексуален партнер?
Па ако сака девојка да те зезне, може да те излаже. Од кај знаеш ти со колку спиела претходно? На чело не и пишува, а нема ни бројчаник долу. Од кај си сигурен дека си и втор?

FortunE напиша:
zocipro напиша:
Баш ме интересира зошто е важно да се брои што повеќе кај мажите, а колку помалку ја онадиле девојката толку подобро? Ова демек вистински маж е ако во кревет покаже искуство кај некоја која имала еден сексуален партнер?
Па ако сака девојка да те зезне, може да те излаже. Од кај знаеш ти со колку спиела претходно? На чело не и пишува, а нема ни бројчаник долу. Од кај си сигурен дека си и втор?

Taka se velit..more......a ako e za da me izlazi sama ke se izlazi barem za Bitola i okolinata sigurno dzabe e da me lazi ......ke doznam :pos:

Зоки... што би одбрал за жена?
Типка која поминала само 2-3ца и не ја бива во кревет, или типка која поминала повеќе од 2-3ца и те излудува у кревет? 8)

zocipro напиша:
Taka se velit..more......a ako e za da me izlazi sama ke se izlazi barem za Bitola i okolinata sigurno dzabe e da me lazi ......ke doznam :pos:

Абе ти Битолчанец си? Срамото една... Барем во Битола (за мојата генерација и неколку +/- зборувам) не ни било гајле која со кого, зошто и колку.

Па и ако дознаеш-големо чудо. Тоа си е нејзина работа. Тебе да не ти е рапаво таму внатре ако имало и други пред тебе?

Back to topic, стварно не гледам причина да прекинам ако е невина. Јес дека ќе сака малку повеќе напор и внимание, ама како за прв пат и треба да го добие - за да побара и втор :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom