За мажите: Какви девојки ве привлекуваат

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

Какви девојки?

• Вкупно гласачи
    269
природна...паметна....искрена...добра......а и да има виткана коса:smir:

за мене жената е телевизор. градите=2 копчиња , задникот=звучник, лицето= екран(монитор) и она предното омилена програма.

pravo zensko e lice pice, da mi ide po keif i ke vidi posle kakov seks ke ima zasluzeno!

Да знае да решава интеграли, сама да вика другарки за тројиња, да не праи сцена на отворено, и да знае да готви.

Еј да, мора да е најлепша, у фаца цицки мицки се.

Совршена девојка...

Да направиме мала листа овде, која би идела по овие линии:

Убави цицки
Долги нозе
Добра задница
Истакнати јагодици, зелени очи, полни усни (све потпаѓа под категорија фаца)
Умерено сексуално искуство (сепак не бараме ходајуќи сифилис) но затоа пак, натпросечно талентирана во истото подрачје
Не претерано паметна (проблеми), но и не претерано глупа (повторно проблеми)
Без емоционален багаж
Без феминистички склоности (потенцијална лезбејка, небричени мишки и нозе и други страшни компликации)

iako postovite na ovaa tema bea isklucivo za mashki sepak morav da dodadam....

ne pro4itav ni eden post kade shto pishuva deka Vistinska zenska e taa SHTO KE TE SAKA:tapp:

А, да бе. И да ме сака.
Уствари, ако ги има горенаведените квалитети, баш и не мора. Може онака, да биде силно наклонета кон помислата полово да општи со мене.

Idealna:

Ubavo lice duri i bez shminka,(mal nos,zeleni oci)
Super cicki
podignat zadnik
Dolgi noze

Karakter:
iskrenost nad sve
tolerancija
ljubomora 0%

za izgledot crna dolga kosa do gz, da e rasna ama ne debela sto znaci dobra prednica i dobra zadnica, no presudno e karakterot i manirite, da bide nezna zenstvena, mirna i poslusna i najverojatno takva ne postoi.

Да е секси и да има нешто во себе, да не е само празно пакување. Посебно ме привлекуваат девојки со долга виткана коса и поглед кој продира низ тебе.

Црна девојка, со убава уста,и зелени очи.Да има онака пуна цицка не многу голема,стегнато газе...Не сакам да има мил поглед,сакам да има доста провокативен поглед(онака коа те гледа да се стопиш).Да биде добра во кревет,да знае да те попали, т.е. и она некогаш да ги земе работите у свои раце(зборам за време на секс)

Смеѓа со плави очи :pipi: и сеа во моментов ме привлекуе една таква :back:

Паметни,отворени,со доза смисла хумор и природни пред се:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom