За мажите: Какви девојки ве привлекуваат

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

Какви девојки?

• Вкупно гласачи
    269
Абе Allita за тоа со дебелата плавуша ... абе што да правиш...не се сите убави како тебе....нели?

Шпањолки шо вртат и сукат ко Турчинки или обратно:icon_lol:

moTaro напиша:
O yeah, башка што после би бркал врски кај татко и за некое вокално решение, текст и аранжман.

Лив е прав избор !!:)

Не сум машко, ама изборов ме погоди и мене:cuc: :)

Ја си сакам со добро стегнат заден спојлер:pos:

Сакам црни, со долга црна коса, нежни и правилни црти, манекенска градба на тело, очи со променлива боја и ништо друго не признавам.

Crna..... pametna.... super telo..... super smisol za humor.... da me razbira shto zboruvam bez da kazam nieden zbor..... otprilika toa baram.... t.e. barav..... me izmaci skoro cela godina dodeka "legna na brashno"..... no vredeshe sekoj sekund.... :cuc: :cuc: :cuc:

Кафеава коса, добра телесна фигура со голем нагласок на лицето и насмевката, со заповедувачки тон понекогаш, работник а не џаболебарка, и да знае што сака. Смисла на хумор мора, и интелигенција.

Ретко културни машки постови ... Ецко и Сторм по едно зелено ... мх, мх, мх!:)

Eko1 напиша:
Crna..... pametna.... super telo..... super smisol za humor.... da me razbira shto zboruvam bez da kazam nieden zbor..... otprilika toa baram.... t.e. barav..... me izmaci skoro cela godina dodeka "legna na brashno"..... no vredeshe sekoj sekund.... :cuc: :cuc: :cuc:
:pos: :pos: :pos: Hahahahaha Eko brat za toa sto go baras ke treba da si najdes 3 devojki :) Go znaes vicot so zgodna, pametna, ubava i bogata devojka neli :)

Dobra solucija plava ili crna :raz: ,abe kazi kakvi po karakter a ne plava ili crna ima ubavi zenski i plavi i crni,da e dobra,da e nezavisna da znae sto saka u zivotot a posle jas ke ja isfarbam ako treba i zelena

A inace ja si sakam plavi, zgodni, ubavi i pametni devjojki! Se nadevam deka nema da treba da se zenam 10 pati za toa sto go baram =))

astrion напиша:
Dobra solucija plava ili crna :raz: ,abe kazi kakvi po karakter a ne plava ili crna ima ubavi zenski i plavi i crni,da e dobra,da e nezavisna da znae sto saka u zivotot a posle jas ke ja isfarbam ako treba i zelena

Dobro ne mora da bide plava ali najbitno kaj devojka mi e da znae sto saka i da ima cel vo zivotot, da se bori za toa sto go saaka da go dobie i da bide samostojna (vo smisla na nejzinite razmisluvanje) na eden nacin da bide unikatna vo sekoj pogled

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom