Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сум ја удрил сестра ми,но откако ке ме мавне со вазна/штикла/нештошокеисенајдеублизина или пак ме удри прва.![]()
Фино. Но! Тема за мажите: дали сте удриле девојка?
What kind of misunderstanding we have here?
Кокошка која ќе направи нешто ретардирано... Зарем зборовите кокошка и ретардирано не се доволни да се тргнеш од таа девојка, а не да ја учиш со шамари?I've got a question thou
Баш ја читав темава и глеам женскиве членови паѓаат у транс при самата помисла машко да ги фукне ...и како е тоа сељачизам,ренесанса,не знам што и бла бла ...
Е добро ...Кога некоја кокошка ке ти се качи на глава ? Или ке направи нешто крајно ретардирано ...а НЕ се разбира од збор ...Значи ко на зид да му збориш ....Селски ке биде ако и врзам шамар ? (Види , крајно изваден од такт треба да е човек за со цела сила да и лупне шамар ) ...
Ама не ми е јасно шо паѓате у трансови како ако машко удри женско е сељачизам ....
Можда е ....ако девојката не си го барала со боринче и ако имало др. начин за разбирање...мада у денешно време и познавајки ги девојките и нивното понашање ...сумњам дека немало причина за шамари =)
just saying ...
Кокошка која ќе направи нешто ретардирано... Зарем зборовите кокошка и ретардирано не се доволни да се тргнеш од таа девојка, а не да ја учиш со шамари?
Не ги нарекувам сељаци оние што ги удираат девојките, и не паѓам во никакви трансови... Но зарем фактот што си дозволил да ја удираш девојката, не кажува нешто за тебе? „Вистинскиот маж никогаш не удира жена“ не е џабе кажано.