За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш сум плеснал , од нервоза али друг пат ми се нема десено , не ни верувам дека ке се деси , освен ако оди се у пм веке .

Nikoas nema da udram zensko, nikoas...

Уххххх али само на шала се разбира тоа било возвратено КО СЕ БИЈЕ ТАЈ СЕ ВОЛИ:back:. Имало и моменти на рефлексност :nesum:

Иам еднаш на една клоца али у 2 одделение! Се праеше таа нешо демек тренира карате секој ден се цепаше,и еден ден ми пукна филмот и и здрвив една!! Па после така си седна на столчето и се замисли... :)

Tender Girl напиша:
како мислиш им одговара? :raz: на кој начин може такво нешто да и одговара на една девојка...има ли некаква корист или...на што мислеше?
Ако тебе дечкото те тепа, убаво ли ќе ти биде? Се надевам не. Е сега, ако не ти е убаво, претпоставувам дека со таков човек не би останала.

Нема ни теоретски шанси да бидам со човек кој би кренал рака на мене!
Не толку за болката колку што тоа би ме понижило.
Ех,сега како деца,да се има слуцено другарце да те удри па ти му вракаш,ама како возрасни тоа никако не иде!

Коа имав 9-10 години знам ми текиња на една и лупнав бокс,ама јбг незнев тогаш како треба да се третира женска особа.Инаку од тогаш до ден денес ми се нема случено такво нешто.

Rodeo напиша:
Коа имав 9-10 години знам ми текиња на една и лупнав бокс,ама јбг незнев тогаш како треба да се третира женска особа.Инаку од тогаш до ден денес ми се нема случено такво нешто.

LOL мајсторееее.... :pos2::pos2::pos2:

јас не сум удрил и не мислам никогаш да кренам рака на женско...

nikogas ne sum napravil i ne bi napravil takvo nesto...da udram devojka!!!bilo kakva pricina da e ne bi se osmelil na takvo nesto...samo nenormalni luge pravat takvi raboti...dovolno ke bide so "pleskanje" so zborovi...i cao prijatno...

Би удрил некоја девојка ако ме изнервира ама девојками никогаш, а за плескање редовно ја плескам :D

Јас како што се сеќавам немам удрено! Ама во основно, леле како ме нервираше една ......... па кога ми јадеше гомна ..... леле, во какви искушенија паѓав:tapp:, ама ниту ја удрив, ни ништо

п.с. да беше машко ....... мислам ...... рацете и нозете ...... и главата ќе му ја откорнев!!!!!!!:vozbud:

Zensko imam udreno ednas vo 7odd. Mnogu me iznervira
me provocirase me izmisluvase prekari i rakata nepromisleno letna.
No to e opravdano neli????????????

Fortune напиша:
Ако тебе дечкото те тепа, убаво ли ќе ти биде? Се надевам не. Е сега, ако не ти е убаво, претпоставувам дека со таков човек не би останала.

сакаш да кажаш дека тие сето тоа го трпат само за да бидат со партнерот...а инаку јас во такви околности, не би останала со таков човек :toe:

Јас мислам дека нема девојка која би останала да трпи насилство.... А и познавам такви кои се во брак и ги врзуваат деца или дом кои трпат тепање..... Ама мене не ми се случило да удрам девојка и строго ги осудувам оние кои го прават тоа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom