За кого ќе гласате на 5 јуни ? (ЧДА)

За кого ќе гласате

• Pedobear

Гласови: 29 15,8%
  • Али Риза Текин

Гласови: 18 9,8%
  • Дедо Мраз

Гласови: 8 4,3%
  • Наруто Узумаки

Гласови: 21 11,4%
  • Acid!

Гласови: 28 15,2%
  • Чак Норис

Гласови: 34 18,5%
  • Што те боли тебе

Гласови: 24 13,0%
  • Не гласам бре сите лажат !!!

Гласови: 22 12,0%

• Вкупно гласачи
    184
Овој Acid сумљив ми е шо знам... Само Чак Норис може да отвори тема "За кого ќе гласате" и да не му ја пратат у канта... така да за Чак Норис

podrzuvam, mnogu mi e centralno desnicarski levicarsko opredelen

chuck-who-wayne-duke-demotivational-posters-1292686345-300x298.jpg

chuck1.jpg

Ма не гласам на 5 јуни бе.На 6-ти ќе гласам.

Се разбира дека за никого !!!!!!!!!!!!!!

мислев за Pedobear, стварно симпатично мече ама ко сумљив ми е некако во последно време.

IMG_8096.jpg

Обид на Acid да ги дискредитира Чак Норис и неговите симпатизери.

Ај карамба! Во анкетата нема понудено ниедно женско... Не гласам бе!

Сите кандидати во последно време се сумЉиви,Али Риза на митингот во Воѓани го кажуваше истиот говор кој го кажваше на митингот во Бучин а и не спомна дека ќе им даде на сите кои ќе гласаат за него ДВД со серијата Кога Лисјата Паѓаат. Така да тој отпаѓа.
Дедо Мраз ништо не ми донесе за Нова,па и тој отпаѓа.
Наруто Узумаки на митингот во Прибилци кажа само гласајте за мене јас ќе ја однесам оваа држава во ЕУ. Но не спомна што ќе прави во текот на неговиот цел мандат па така да и тој отпаѓа.
За Ацид нема шанси да гласам,антипатичен ми е типот. :)
Педобеар ми изгледа како некој фрик,така да мојот глас ќе го дадам на Чак Норис.

Јас за Тончи ќе гласам. Барем ќе слушаме кул музика и ќе има јаки филмови по телевизииве. И намалени цени на пивото :vozbud:

Јас за Тончи ќе гласам. Барем ќе слушаме кул музика и ќе има јаки филмови по телевизииве. И намалени цени на пивото :vozbud:

Тончи не е во листата на кандидати.Ама може министер да го стават после и така ке ти ги овозможи овие работи..само нека се изјасни за кого го дава својот глас да знаете за кого да гласате.Ама мислам дека и он е за ЧАК

Брејкин Њуз:
yaprakd%C3%B6k%C3%BCm%C3%BC.jpg
Али Риза итно пренесен во болница.Се најавува дека ќе се откаже.
Emotions_Of_Chuck_Norris_Emotions_Of_Chuck_Norris-s459x492-21372-580.jpg
Исто така познатито Чак Норис изгуби многу гласови не покажувајќи никакви емоции за кандидатот.
santaboa1.png
Одиме понатака Дедо Мраз фатен како силува девојка,оди во затвор и автоматски испаѓа од трката за премиерското место.
naruto-kills-sasuke-naruto-shippuuden-10946118-300-240.jpg
Но исто така во затворската ќелија му се придружува Наруто поради масивно убиство на подржувачи на друг кандидат.
Banned%5B1%5D.gif
Ацид им се закани на сите кои нема да гласаат за него дека ќе бидат казнети со бан од Кајгана.
Затоа драги гледачи гласајте за единствениот:
pedobear.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom