Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaко и секогаш се служите со лаги и со државни пари ја финансирате вашата кампања. За време на Чак Норис ќе заминеше пола Јапонија а тој не сноси никаква одговорност дури се смета дека бил директен предивикувач на земјотресот и цунамито
Еднаш го кркаше од мене Чак. Ова ќе му биде втор пораз.
ЕДНАШ И САМО ЕДНАШ и потоа Брус почина под неразјаснети околности.:zlo:Еднаш го кркаше од мене Чак. Ова ќе му биде втор пораз.
И целата јавност замижа пред тој факт и дозволија да се кандидира.Срамота за демократијата е ова.Дневниот весник вицотека постојано известуваше за секаква промена на ситуација во јапонија и тие беа оние кои беа најгласни кога се зборуваше дека токму Чак Норис е главниот виновник за цунамито во Јапонија а сега ги нема никаде....срамота
Ако отиде viral срањево со гласањето за Acid и добијам повеќе од 1.000 гласови, ќе формирам интернет партија. Тогаш, автоматски ќе имаме околу 37.000 регистрирани членови.
Слоганот ќе биде: "Интернет или смрт!"
Све е тоа заслуга наПопуларноста на ЧАК НОРИС сепак оди во надолна линија.Како доказ за тоа се и АНТИ ЧАК НОРИС ФАКТИТЕ.Мислам дека немаат тема на кајгана а и воопшто немаат превод на македонски ама може некој да се потруди ако не го мрзи... ЛИНК
Све е тоа заслуга на
Чарли Шин го поеба и Доналд Трамп за изборите хаха сега и Чак Норис а? Тој чарли ептен фраер сака да се прзи изгледа...Ама ај да не јадам гомна многу за него сигурно ме чита од неговиот акаунт