За дркачите

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
BusHav напиша:
Abe vo teskite vreminja koga nema zeni pokraj nas,mora sekoe masko da se druzi so desanka i levanka.Nekoga toa ide vo dvojka,a nekogas vo trojka(so dvete odednas) ama tie se najbolje zenski.Sekogas znaat sto sakas.
--------------------------------------------------------------------------
Епа шо ке ни се женски тогаш кој ги ебе ај ке си се собериме сите негде и ке си дркаме:pos: :pos: :pos:

Allita напиша:
Znaci vo vrska si i drkash? Ili onaka radi kondicija :icon_lol:
Хм, ради много разлози :)
Ма некад се деси и по неколко дна да не дркам, без женску или сс женску. Али дефинитивно не дркам кад е она присутна :pos:
Значи едино у осамени* ситуацие.

*не емотивно осамени, него физички, иф ју гет ват ај мин...
Чек а ви жене? Какво правите? Изјасните се.

Allita напиша:
:pos: jas se skinav od smeenje....uffff....mene me interesira edna rabota...dali drkate i koga ste vo vrska i koga mozete da i go opppp..na partenrkava u sekoe vreme...aj da vidam sega shto ke kazete...drkadjii...:pos:

Од каде идејата дека кога сме во врска можеме во секое време да и го опнеме на партнерката?

Нормално дека дркаме и во врска. Стално се појавува некоја ситуација кога можеш/сакаш/мораш да го развеселиш другарчето.

Немој да ми кажеш дека ти кога си во врска стално чекаш да се „исчешаш“ со партнерот и дека си го чуваш прстот за нов.

Ја понекад дркам и после секс, онака, да не заборавам како е чувството, а сега , последниве две недели, дркам постојано, мора набрзо да реснам некоја оти знам дека велат дека е како точак и пливање, не се заборава, ама маматаааааааа!!

Инаку, да дркаме и во врска. Не се јаде секој ден грав, ама не ни кавијар.

Пробајте или побарајте некој да ве дрка со прсти од нога. Чувството е... Пробајте - не кажуам повеќе! :pos:

Macedalien напиша:
Пробајте или побарајте некој да ве дрка со прсти од нога. Чувството е... Пробајте - не кажуам повеќе! :pos:
Маце, ко шо иам рапави стапала и прсти на нозете, ко шмиргла ми се!:pos:
-А замисли партнерката да има егзема на ножните прсти?:icon_roll

uvek sum drkal so desna, a dali levata mi trzala, toa pojma neam zaso koa mi dzitka, u agonija sum

Mandrak напиша:
Маце, ко шо иам рапави стапала и прсти на нозете, ко шмиргла ми се!:pos:
-А замисли партнерката да има егзема на ножните прсти?:icon_roll

Рапави стапала се средуваат со хидратација и со бигорно камче а егзема со Efficort и со хомеопатија :wink: (и ја имав егзема на прстите на рацете ама ја излечив)

Нејсе, лубрикант се користи не само како куромазач туку и како подмачкувач за стапала :pos:

e dechki..a koga ste u vrska i koga drkate..mislite na vasata zenska ili na nekoja od tipot na pamela anderson???(ili ..vat evr..na bilo sto drugo):).Posto mislam ..a i mi imaat kazano..deka malku "potesko odi" drkanjeto koga znaete deka vece mozete i na dr nacin da si ja zavrsite rabotata(citaj:ke ja viknam zenska mi na "kafe":) )

Macedalien напиша:

Isprobano brat...-ZAKON

Anchi напиша:
e dechki..a koga ste u vrska i koga drkate..mislite na vasata zenska ili na nekoja od tipot na pamela anderson???(ili ..vat evr..na bilo sto drugo):).Posto mislam ..a i mi imaat kazano..deka malku "potesko odi" drkanjeto koga znaete deka vece mozete i na dr nacin da si ja zavrsite rabotata(citaj:ke ja viknam zenska mi na "kafe":) )
Нормално дека дркаат и тие што се во врска. Па, макар биле и татковци. Иначе не, не мислиме на Памела Андерсон. Ретко кога некое машко мисли на една личност додека мастурбира. Обично тоа е како компилација... The Best Off! :wink:

Allita напиша:
:pos: leeleee ludnica...moze si vo pravo...ama ne mi odgovori na prasahnjeto...baram konkreten odgovor...a ako e taka...zoshto pak ne se potrudish toa da go stori parterkata...znam deka nie nemozeme so vas, bidjeki imate dolgogodishna praksa i deka rucni rad ne ni e bash nekoja si jaka strana...ama barem da ja ispraksash partenrkaa da go pavi priblizno kako tebe ne biva???:pos:
Abe i partnerkata nekogas ke ti zavrsi rabota ne vikam ne ama svoja raka si e svoja:pos:

Еднаш си ја шинав десната рака, имаф тежок процес на заздравување, тежок од емотивна смисла :)
И леванка е океј али се изнамачив додека да научам да ја употребувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom