За девојките/жените: "шприц-шприц"

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сакате вашиот партнер да сврши на вас?

• Вкупно гласачи
    149

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.447
Поени од реакции
35.227
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Дали сакате вашиот партнер да сврши на вас?

Ако сакате, каде највеќе сакате да ве „погоди“? :)

Re: За девојките/жените: "шприц-шприц" :)

pearl напиша:
Ја сакам да циља ако може, онака зззззк, да ме здрви у око или ноздрва
Бисерке, немој у око дадичке, ќе плачеш после! Ја имам здрвено една, не дека ја циљав намерно, шприцна неконтролисано - абе што солзи пролеа 2 дена, око неможеше да отвори, црвенило руменило! :))

има девојки кои што го сакаат тоа...

Некои на гради, некои на лице нормално... (афтороф нели, пак збори од лично искуство)

....

Па не бегај Прле :wink:

Ти си кажа во „ноздрва и око“ (иако најверојатно беше несериозна), ама пошто не верувам дека сите мажи се толку прецизни, да заокружиме на фацка, гради, нозе, штикли итн... Каде е најинтересно (и „најприфатливо) за вас? :wink:

Nemozam da kazam deka mi e seedno nitu deka obozavam,nesto izmegju valjda,obozavam koga partnerot uziva,ako uziva na toj nacin togash zosto da ne,se u ime na zadovolstvata neli :pos:

da , poveke sakam na mene otkolku u mene
kade ? pa na stomace... gaze...gradi... grbce

P.S. zosto samo za devojkite be pa mozat i mazite da si kazat kaj najveke sakaat da ja izspricaat devojkata :wink:

У сиса
У најдолниот дел на грбот
У папок
најсупер ми се овие места.
А темава е ептен интересантна. :wink:

Темава е за жените, зошто верувам дека 99% од мажите би сакале да шприцнат женско, а не сите жени би сакале да шприцне некој на нив. :wink:

И се знае кај е најинтересно за мажите :wink:

Сите би се согласиле дека на прво место е...
1) фаца (уста, очи, нос...) па после не е толку битно...
2) гради
3) стомаче, грб..

Во фаца нема шанси ... а прибидејќи после тоа не е битно, нека не е :pos: :P

Не-дај-Бо-же во фаца, а ако тоа го направи намерно (а да знае дека не сакам), со заби ќе му го скинам! Без разлика колкаво задоволство му е да гледа разлевање по фаца, не дозволувам.
Не дека нешто посебно ме возбудува да ми се лепи нешто на мене, тоа го сакам ако гледам дека на партнерот му причинува задоволство.

Ете кога веќе сака, може на грб, стомак, гради, г`з, а што се однесува за "во", веќе се имам изјаснето во врска со тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom