За девојките: ГРУБО или НЕЖНО?

• Креатор на темата Креатор на темата bacilo
  • Време на започнување Време на започнување
кратко и јасно нежно јас сум за тоа,но сепак има и девојки кој сакаат грубост.

Читајте деца, клас по биологија 101. Денес: дефинирање примитивност. Воедно да спие мирно Даркинг, одговор на каде отишле девојките од форумот. Новите членки придонесуваат кон одговорот зошто старите не пишуваат на темава, дали голтат, омилени пози & shit like that. Koга новава шкорпија се избаци онака реално, отворено и вистинито дека сака див секс, се избацува некој морон етикирајќи ја horny. Па и дали планира да останува подолго на форумот, пошо као после одговорот ќе биде нешто у стилом мета на заебанција.

Извади дете раката од гашти, фати си косата ко да и ја држиш на некоја за време на доги, и удри се јако во ѕид.

Читајте деца, клас по биологија 101. Денес: дефинирање примитивност. Воедно да спие мирно Даркинг, одговор на каде отишле девојките од форумот. Новите членки придонесуваат кон одговорот зошто старите не пишуваат на темава, дали голтат, омилени пози & shit like that. Koга новава шкорпија се избаци онака реално, отворено и вистинито дека сака див секс, се избацува некој морон етикирајќи ја horny. Па и дали планира да останува подолго на форумот, пошо као после одговорот ќе биде нешто у стилом мета на заебанција.

Извади дете раката од гашти, фати си косата ко да и ја држиш на некоја за време на доги, и удри се јако во ѕид.

Нема везе ај се не разбрани јбг шо да праиш... а и шо има лошо у horny и кај глеаш етикета?

Јас сум сепак за грубо.
Го сакам дечо ми надвор од кревет и ,,водам љубов,, ама баш секој момент со него.
Во кревет имам секс.

Ама сеа како да сватиме ? во кревет или надвор .. ? :helou:

Водење љубов што е? Културен назив за секс? Јас само буквално го кажав - го љубам дечко ми надвор од креветот, мислам емоционално, во кревет не мислам на љубов, на брак, на не знам ти што. Мислам само на добар секс. :) Појасно е сега??

Ајде сите тука невестите што неможат грубо да ми одговорат нешто, како свршуваат ако не ги запне некој јако ко што треба? Јас мислам дека треба да се разликува е**ње од дркање и мастубрирање нели?

Не сум знаел дека и ваква има тема.
Нежно бре? :)

Девојчиња без никакво сексуално искуство сакаат партнерот да биде нежен, за да не ги "повреди" при сексуалниот чин. Арно амааа, после вториот, третиот пат, стануваат подиви и бараат повеќе грубост.

Браво другар,си ги искривил квалитетно со муабетов...Врие вакави онлајн јебачи што од кога ставил дома нет прочитал што е тоа horny.

Ајде сите тука невестите што неможат грубо да ми одговорат нешто, како свршуваат ако не ги запне некој јако ко што треба? Јас мислам дека треба да се разликува е**ње од дркање и мастубрирање нели?

Па не свршуваат... а иначе може и само со минимално движење на прст врз клиторисот да сврши само треба да го погодиш аголот

--- надополнето ---

Браво другар,си ги искривил квалитетно со муабетов...Врие вакави онлајн јебачи што од кога ставил дома нет прочитал што е тоа horny.

:tapp::tapp: ајде и ти покажи се јунак без common sense

Za devojcheto treba grubo ama ako nekako zasluzilo che treba ponezno ja mislim toa.pozz

Ми мириса на загорено.
Или дискутирајте или пуштете си цртани. Сувопичест некако не си ми за на овој форум,опрај се.

Па не свршуваат... а иначе може и само со минимално движење на прст врз клиторисот да сврши само треба да го погодиш аголот

Minimalno...definiraj minimalno, da i duvam so usta? Nema sansa so galenje da zavrsis rabota, mora da se cue zvukot na zadovolstvoto i da ja umoris, pa togas da bide rabotata kako sto treba :)

Minimalno...definiraj minimalno, da i duvam so usta? Nema sansa so galenje da zavrsis rabota, mora da se cue zvukot na zadovolstvoto i da ja umoris, pa togas da bide rabotata kako sto treba :)

Минимално бе брат ставаш рака и со мали движења само треба да следиш како реагира она за да знаеш дали ја погаѓаш правата точка, е сеа фала богу дека ова е само за у предигра и никако за главниот дел:pos:...

Pa Nezno ubavo e :) ako sakam da vodam ljubov i da se seksam so nego .. ama nekogash nishto ne mu fali i grubo :P Bashka moze mn interesno da stani.. haha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom