Нема везе ај се не разбрани јбг шо да праиш... а и шо има лошо у horny и кај глеаш етикета?Читајте деца, клас по биологија 101. Денес: дефинирање примитивност. Воедно да спие мирно Даркинг, одговор на каде отишле девојките од форумот. Новите членки придонесуваат кон одговорот зошто старите не пишуваат на темава, дали голтат, омилени пози & shit like that. Koга новава шкорпија се избаци онака реално, отворено и вистинито дека сака див секс, се избацува некој морон етикирајќи ја horny. Па и дали планира да останува подолго на форумот, пошо као после одговорот ќе биде нешто у стилом мета на заебанција.
Извади дете раката од гашти, фати си косата ко да и ја држиш на некоја за време на доги, и удри се јако во ѕид.
Водење љубов што е? Културен назив за секс? Јас само буквално го кажав - го љубам дечко ми надвор од креветот, мислам емоционално, во кревет не мислам на љубов, на брак, на не знам ти што. Мислам само на добар секс. Појасно е сега??Ама сеа како да сватиме ? во кревет или надвор .. ? :helou:
Браво другар,си ги искривил квалитетно со муабетов...Врие вакави онлајн јебачи што од кога ставил дома нет прочитал што е тоа horny.Читајте деца, клас по биологија 101. Денес: дефинирање примитивност. Воедно да спие мирно Даркинг, одговор на каде отишле девојките од форумот. Новите членки придонесуваат кон одговорот зошто старите не пишуваат на темава, дали голтат, омилени пози & shit like that. Koга новава шкорпија се избаци онака реално, отворено и вистинито дека сака див секс, се избацува некој морон етикирајќи ја horny. Па и дали планира да останува подолго на форумот, пошо као после одговорот ќе биде нешто у стилом мета на заебанција.
Извади дете раката од гашти, фати си косата ко да и ја држиш на некоја за време на доги, и удри се јако во ѕид.
Па не свршуваат... а иначе може и само со минимално движење на прст врз клиторисот да сврши само треба да го погодиш аголотАјде сите тука невестите што неможат грубо да ми одговорат нешто, како свршуваат ако не ги запне некој јако ко што треба? Јас мислам дека треба да се разликува е**ње од дркање и мастубрирање нели?
ајде и ти покажи се јунак без common senseБраво другар,си ги искривил квалитетно со муабетов...Врие вакави онлајн јебачи што од кога ставил дома нет прочитал што е тоа horny.
Па не свршуваат... а иначе може и само со минимално движење на прст врз клиторисот да сврши само треба да го погодиш аголот
Минимално бе брат ставаш рака и со мали движења само треба да следиш како реагира она за да знаеш дали ја погаѓаш правата точка, е сеа фала богу дека ова е само за у предигра и никако за главниот дел...Minimalno...definiraj minimalno, da i duvam so usta? Nema sansa so galenje da zavrsis rabota, mora da se cue zvukot na zadovolstvoto i da ja umoris, pa togas da bide rabotata kako sto treba