понесени од страста ....ја угризал за врат и таа се полупарализирала :nesvest:
http://www.stuff.co.nz/the-press/news/4563696/When-love-has-the-power-to-paralyse
за тие шо не разбираат еве :http://tocka.com.mk/index6.php?ID=30867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
понесени од страста ....ја угризал за врат и таа се полупарализирала :nesvest:
http://www.stuff.co.nz/the-press/news/4563696/When-love-has-the-power-to-paralyse
Полно со страст,романтично и ГРУБО.![]()
то сестроЗависи од расположение. Ако сум многу запалена сакам тоа да се одвива на див начин, ако не сум многу сакам романтично расположение и се да се одвива нежно и полека..
Поздравче и за тебеКе зборувам за себе - сакам мажот да е нежен, страствен, полн со љубов, да знае како да ме допира, каде да ме допира, да ме возбудува со своите бакнежи и прегратки, да ме опсипува со благи насмсевки, пријатна атмосфера ... нежно да продира во мене, а потоа да ме возбуди толку многу, што ќе почуствувам морници и струја низ моето тело ....
ЕЕЕ фантазиииии ....
Секако, иделано би било кога двајцата би си ги пружале тие задоволства
Поздравче до сите нежни мажи и жени
реплика!!!Поздравче и за тебештета што денешниве мажи црпат "знаење" ако може така да го наречам од идиотскине порничи што промовираат животински секс со нагла пенетрација без никаква предигра и секс со силување без навлажнување претходно или барем така се претставени на филмот а всушност сите се лубриковани пред почетокот на снимањето потоа само нагло се снима пенетрацијата, мислам дека нема смислам да се усвојуваат овие негативни работи од порничите и јас сакам да гледам порничи некад ама треба да се прифаќаат работите со резерва и секој да си ја прочита камасутра сепак човекот има секс секој ден (барем брачните партнери) а животните 1 годишно (и тоа болен секс ) човекот не е животно, човекот ужива во сексот и затоа човекот треба добро да се навлажни пред да има секс а не нагло и животински ...........................
Зависи што подразбираш под груб секс, иначе секоја девојка си бара квалитетно плескање хехереплика!!!
не е тачно твоево дека генеларизираш...види погоре шубо си кажаја девојки дека си сакат груб секс.
некои жени таквиот секс го сфаќаат како понижување хахах само незам оти,има некои и шо се навлажнети уште пред предиграта...инаку јас не почнувам дур не си поиграм малку со јазик
Невина.
Дупло невина.
Невина.
Невина.
Иако сум машко и нон-геј сепак ќе се произнесам на топиков. Сакам грубо, многу грубо. Да ме фати и да ме џитне на кревет (ако успее некоја тоа да ми го направи :icon_roll), да ми ги искине алишатата, да ме гребе, да ме гризе, да ме мава (до одредени граници), да ми го цица силно да не го остава намира, да ја/ме еб(ам)е гадно, да рипа како ненормална, да стенка на цел глас... ај доста беше се занесов и попалив.
Зависи што подразбираш под груб секс, иначе секоја девојка си бара квалитетно плескање хехе
Дали повеќе сакате вашиот дечко да ве легне на кревет,да ви ја соблече облеката.....или да направи романтична атмосфера и да биде нежен и пажлив.
Дали повеќе сакате вашиот дечко да ве легне на кревет,да ви ја соблече облеката.....или да направи романтична атмосфера и да биде нежен и пажлив.