За девојките: ГРУБО или НЕЖНО?

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
Дали повеќе сакате вашиот дечко да ве легне на кревет,да ви ја соблече облеката.....или да направи романтична атмосфера и да биде нежен и пажлив.

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Хм..јас повеќе би сакала да почне постепено,прво со романтична вечера можеби дома додека сме сами ,може и на некоја плажа под месечина,под ведро небо,вино и свеќи кои полека ке го зголемуваат адреналинот во ситуацијата,почнува да се ствара некоја романтична атмосфера почнува да се вжештува ситуацијата,некој нежен гест,некоја ружа колку за убав гест,некое изненадување,нешто што стварно би ме изненадило нешто што не би го очекуавала да го направи за мене,некој сладок збор,полека слатки,кратки и нежни бакнежи.. па потоа полека полека чекор по чекор подалеку..полека се спуштам во неговите прегратки бакнежите стануваат се поубави и поубави,полека почнува да соблекува дел по дел, во мегувреме се бакнуваме и сл.

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Зависи од расположение. Ако сум многу запалена сакам тоа да се одвива на див начин, ако не сум многу сакам романтично расположение и се да се одвива нежно и полека..

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
MoNa` напиша:
Хм..јас повеќе би сакала да почне постепено,прво со романтична вечера,некоја романтична атмосфера да се направи,некој нежен гест,некое изненадување па потоа полека полека чекор по чекор подалеку..:):):)
Па да.Првиот добар пост,само мона-биди малку поконкретна кога зборуваш за тоа некој,некоја итн.

MoNa`

Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
bacilo напиша:
Па да.Првиот добар пост,само мона-биди малку поконкретна кога зборуваш за тоа некој,некоја итн.
Ок ете ке бидам поконкретна штом така велиш.Романтична вечера ,дома сами или пак на плажа ..свеќи,може како изненадување една ружа а и нешто повеќе,полека полека постепено да се почне со мали,слатки бакнежи потоа самиот момент што ке донесе тоа..:)
ВАка мислеше поконкретно или..?

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
a zasho samo za devojki?
ve molam da ne go zanemaruvate procentot na homichi

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
На една анонимна анкета која ја правевне во средно за оваа тема 80%од девојките имале сексуална фантазија на тема ГРУБИ ИГРИ ....така да од пет девојки, четири си замислувале дека имале секс со непозната личност која се однесувала грубо према неа....таа анкета никогаш небеше објавена затоа шо резултатите беа неочекувани...

gOJDO напиша:
a zasho samo za devojki?
ve molam da ne se ispushti procentot na homichi, koj se povekje raste na forumov...
Па за девојки ке има поинтересни и поскокотливи постови,ама ако сакаш не е на одмет да напишеш и ти.
затоа,БУЈРУМ

MoNa`

Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Па не знам јас не би сакала така да речам ете груба игра..секој си има свој став свое мислење,не мора сите да се согласуваат со мене.Има девојки што тоа повеќе го сакаат отколку она романтично,постепено препуштање.

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
sakam da bide nezen so mene,mislam na nas devojkite ni nedostiga neznost od vas maskite,zasto u posledno vreme site ste grubi..:)

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Na pocetokot sakam da bide nezno,romanticno.Se da se obviva bavno i vo iscekuvanje,so sveki i romanticna vecera so dolgo muluvanje i nezni baknezi.Da bide temno i samo nekolkute sveki da ja osvetluvaat sobata a nasite tela kako dve silueti da se galat i ljubat do beskraj,poleka mnogu poleka i nezno, da se soblekuvame,toj mene ,jas na nego i na kraj sakam div seks.

LaDy D

All or Nothing
Член од
15 јуни 2006
Мислења
215
Поени од реакции
0
нежно, полно со страст и емоции

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Зависи од расположението!
Кога сме напалени и двајцата див секс грубо...!
А романтичната вечер сама по себе навестува долг и нежен секс,милувања.бакнежи,гушкање!

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Сакам грубости, само кога јас ги правам.

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
мммммм.... во последно време сум почесто за грубо...ама понекогаш ми одговара и нежно....или да почне нежно а да заврши грубо...

Kajgana Shop

На врв Bottom