За девојките: детски look или мачо мажи?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
тиии бе! значи нема цури што се палат на мене а?

Shot at 2007-07-20

се прашувам мачо или детски поглед е ова? тие што ме знаат сега се прскаат од смеење :pos:
Или...:sere:.

Sega zavisi koj kako gleda na maco tip i na detski. Mada ja preferiram taka po maco tip, nekako po zrelo mi deluvaat mada nekogas ispaga deka ne se:pos: ne sakam detski faci, i ne mi se svigale mnogu takvi.

Што ги нејќам тие бејбифејс и остали дечки со детсkи лук. :)
Другата опција. :pipi:

Нешто измеѓу.Сакам да има нешто бебешко-детски во себе,но сакам да има и нешто мачо.Значи измешано.

Нешто измеѓу.Сакам да има нешто бебешко-детски во себе,но сакам да има и нешто мачо.Значи измешано.
Е многу бараш сеа и ти :pos2::pos2::pos2: мајтап малку
Ај клајте нешто од слика шо ве бендисва како пример да служи за мачо или детска фаца?

Ни едното ни другото дефинитивно.
Нешто соема трето.
:)

Е многу бараш сеа и ти :pos2::pos2::pos2: мајтап малку
Ај клајте нешто од слика шо ве бендисва како пример да служи за мачо или детска фаца?
Таа само бара човек кој и одговара. Тоа е многу? ццц

chuck-norris.jpg

:wub:

Неќна ја гледам сликава и :nesvest: Е што фаца е ова? Ај сеа...

Attachments

• 00_2_by_UnkleBF.jpg
    00_2_by_UnkleBF.jpg
    82,1 KB · Прегледи: 42
И?

Може да престанете да постирате слики од фрикови? (вклучувајќи ги и сликите од вас):pos:
Ако продолжи во оваа насока темава (слики од дечки по ваш вкус, наместо дискусии) - ќе биде наскоро затворена.

И?

Може да престанете да постирате слики од фрикови? (вклучувајќи ги и сликите од вас):pos:
Ако продолжи во оваа насока темава (слики од дечки по ваш вкус, наместо дискусии) - ќе биде наскоро затворена.
си наби комплекси или?

Не сакам многу baby face машки.
Мачо би бил мојот избор:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom