Ѕвездите на Гранд (Канал 5)

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Канал 5 секој пат ме изненадуваат. Таман ќе помислам дека го достигнале дното, тие одат под тоа. Секоја чест!!! Дај жити се нека им ја земат дозволата за работа, најсељачка телевизија што постои/постоела, БТР се бољи од нив.

Греота е да ја споредуваш БТР со Канал 5... Алал им вера на Ромиве 24/7 само музика пуштаат ич кур не ги боли, додека мизерииве цело време го перат мозокот на народов

Зошто не за шоуто бе? Ако му текнува на некој на девојчево, еве сега конечно ќе добие шанса пак да си го покаже талентот, сега на вистинското место.

T: Дај нешто македонско душо да чуеме.
Е: Може народно....? Кукавицаааааааааа! :pos::pos:

Ако не ви се гледа имате далинско сменете не се нервирајте беспотреба . Јас некад ќе загледам да видам бар што одбрале од македонциве.

Ако не ви се гледа имате далинско сменете не се нервирајте беспотреба . Јас некад ќе загледам да видам бар што одбрале од македонциве.
Ако го смениш каналот, не значи дека си ја сменил и содржината

А бе доста со народново, јас изгорев за на балет, а и ми се слуша опера ми се рика

Зошто не за шоуто бе? Ако му текнува на некој на девојчево, еве сега конечно ќе добие шанса пак да си го покаже талентот, сега на вистинското место.

T: Дај нешто македонско душо да чуеме.
Е: Може народно....? Кукавицаааааааааа! :pos::pos:
ФоОор акрос д диштнс енд спејс'с битвиИна
Лајв ис д бу анд ју ар д лимит
Лајс ис д стори анд ју ар д кавел
Лајс ис д стор анд ју ар д лиме
Јуу гат ту ноу кау лив ееет:facepalm:
Тони ко ќе се насмеат и неможам појќе како асматичар :pos:
Девојчево изгледа најмногу неоправдани од англиски имала

Ја глеам. :pos:
И вчера глеав, не ми се јасни овие 20 годишњациве со кој памет се пријавиле, крекаат на тоа микрофонот, ај маливе деца ќе ги сфатам некако, не се они криви малоумните родители ги пријавиле.:tapp:

Ко ќе види за 10 години што му напраиле ќе посака да ги заколе а овие горди ќе му го чуваат клипчето од настапот на цд. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom