YouTube (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWolf
  • Време на започнување Време на започнување
a be stiskam videos idam od oldest kon newest stiskam nekolkupati load more i posle kopceto go nema mozam samo nekolku videa.

сигурно нема повеке видеа
ако не пробај преку опера/мозилла

ne, ima poveke, probav so opera i mozila otvara samo nekolku strani od videata i posle load more kopceto go nema.

Проверив и на Хром и на Мозила, сите видеа ми ги отвара. Од пред 7 години па навака.

mene mi gi otvara vaka od 6 years ago do 2 years ago.

Сега и мене ми го снема копчето, отидов на Oldest to Newest и кликав Load More подолго време и одеднаш го снема на видеа од пред 4 години. Изгледа некој баг на YouTube е.

gdf.jpg

Youtube конечно воведе македонски јазик. :)уште не е се преведено, нешто на англиски, нешто на бугарски, ама сепак добро е за почеток

Attachments

• wp_ss_20150501_0001.png
    wp_ss_20150501_0001.png
    43,4 KB · Прегледи: 22
  • wp_ss_20150501_0002.png
    wp_ss_20150501_0002.png
    211,2 KB · Прегледи: 23
  • wp_ss_20150501_0003.png
    wp_ss_20150501_0003.png
    254,7 KB · Прегледи: 23
  • wp_ss_20150501_0005.png
    wp_ss_20150501_0005.png
    168 KB · Прегледи: 23
Дали забележувате некоја промена во фонтот на youtube?
Mи делува различен, помал но и почитлив.

Да, нов фонт имаат

Имам еден проблем ме мачи од поодамна,фората е тоа што имам аплаудирано 2 видеа од многу одамна пред 7-8 години али истите не ги сакам и мислам дека треба да бидат отстранети.Фората е тоа што незнам ни емаил адреса ни пассворд а акаунтот го знам.Дали има некоја шанса да се избрише и дали знае некој емаил адреса на Youtube како некој супорт,подршка каде што можам да се обратам и да ми помогнат?

Имам два јутјуб канали на еден акаунт т.е мејл. Еднаш видов опција акаунтот на јутјуб дека може да го поделиш на две канали и така и направив . Едниот јутјуб канал ми е со видеа кој мислам дека се пиратерија. а другиот воопшто и нема никакви видеа

Сакам тој канал што ми е со видеа да го избришам но некој од видеата не би сакал да ги избришам. Дали може да ги префрлам на друг акаунт меј на јутјуб без да мора да ги симнам и повторно прикачам ?

Имам идеа овој јутјуб акаунт да го користам исклучиво за прикачување видеа кој нема да се пиратерија без дозвола од автори и слично. Будејќи овој мејл го користам и на мобилниот не би сакал да заебам и да го избришам а исто така сакам и преку мобилниот да имам со овој меј пристап до јутјуб.

Приметив денес на мобилен ми излегуваше од еден канал на кој имам sub/ претплатeно имаат објавено форографија и анкета ама не во видео туку посебно одвоено ставено. Како е тоа можно ?

И дали некој друг има проблем со Youtube studio на android ? Мене не ми го отвара само логото стои и ми пишyва something went wrong кликам Retry ама ништо нејќе да се отвори. Чаре има некое ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom