YouTube (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWolf
  • Време на започнување Време на започнување
Се појави кај вас 1440p ? Сега гледам и се зачудив

порано ако видеата беа поголеми од 1080p, имаше опција Original наместо 1440p.. Сега изгледа официјално ја додале оваа резолуција...

Наследник е на 720p резолуцијава

1440p e наследник на 720p во поглед на рангирањето на резолуциите кои следат во иднина како тренд. Што значи ќе има резолуција која ќе биде наследник и на 1080p

2160p е Ultra HD , таа резолуција би била наследник на 1080p Full HD.

Дали некој има „проблем“ со различни плеери на различни видеа?

вака, од кога сменаа ова со коментариве, неможам да постирам, а каналот не ми е надограден со г+ (со име и презиме).. мора да го надоградам за да можам да коментирам или како?

вака, од кога сменаа ова со коментариве, неможам да постирам, а каналот не ми е надограден со г+ (со име и презиме).. мора да го надоградам за да можам да коментирам или како?

мораш. Идиотите не разбираат дека колку и да форсираат гугл плус нема да биде корисен.

#edit
Патем можеш да си го задржиш јузерот .. Само мора да биде поврзан со гугл плус акаунт

мораш. Идиотите не разбираат дека колку и да форсираат гугл плус нема да биде корисен.

#edit
Патем можеш да си го задржиш јузерот .. Само мора да биде поврзан со гугл плус акаунт

па така имам напраено, значи истиот емаил за г+ и за youtube ми е, горе десно ми стој јузерот и сликичката од секогаш , а долу за коментар името и сликата од г+, ама неможам да постирам коментари

1463765_623505381041540_442419885_n.jpg

Само home page не отвара.
Другото се си функционира најнормално :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom