Yellowstone

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ја завршив втора сезона.
Злате, љубим ти чело келаво што ја популаризираше серијава на форумот.

Пејсажи, дијалози, сојузи, предобро разработени карактери, Моника, Бет :drk::drk::drk:

Серијава полека станува нешто најдобро што сум го гледал последните години. Настрана што сум фан на RDR2, овој свет предобро ми легна.

Последно уредено:
Ја погледнав првата епизода и серијава повеќе ми личи на стандарднине серии со полицајци и детективи каде што има police procedural отколку спиноф на Yellowstone.
Сценариото како да не е на Шеридан.
Не се сеќавам дека Моника почина на крајот во Yellowstone или нешто сум грешка?

Ја погледнав првата епизода и серијава повеќе ми личи на стандарднине серии со полицајци и детективи каде што има police procedural отколку спиноф на Yellowstone.
Сценариото како да не е на Шеридан.
Не се сеќавам дека Моника почина на крајот во Yellowstone или нешто сум грешка?
Во Yellostone не почина, ама после твојот пост прогуглав и најдов дека официјалната приказна на новава серија е дека умрела од рак. (n)

Сега читам, таа Madison со Мишел Фајфер ќе била standalone серија, неповрзана со Yellowstone. :( Ама како и да е, ќе се гледа.

Наскоро треба да излезе и Dutton Ranch, спинофот со Бет и Рип. А другите 2: 6666 и 1944 се уште во фаза на развој.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Не знам за вас, ама мене Marshals не ми се допаѓа ич. Врска нема ова со Yellowstone.
Јас немам намера да ја гледам. Безпотребно оддалечување од првата замисла за Yellowstone и класичен milking.

Не знам за вас, ама мене Marshals не ми се допаѓа ич. Врска нема ова со Yellowstone.
А, можеше да биде предобра. Ликот на Кејси заслужи подобро од ова.

Во Сабота ќе излезе The Madison,се надевам ќе се поправат со неа.
Ама ете и за неа го сменија сценариото. И таа нема да биде поврзана со Yellowstone на никаков начин, туку ќе биде standalone серија, како Landman.

Јас сепак ќе ја чекам Dutton Ranch, со Бет и Рип. Мислам дека тоа ќе се врати на старите патики.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom