FeliXxX
Нинџа
- Член од
- 27 април 2010
- Мислења
- 808
- Поени од реакции
- 282
András Horváth · Budai Rajziskola
...која што штотуку почна на сителконечно синхронизираниот плак ќе замре од малите екрани .. (за жал) до неговото ново раѓање преку друга макимално емоционална и испреплетена мегахит турска серија.
ja pogresiv datata samo....odite site like na posto na 9gag da vidat kolku makedonci imaОпштонародна жалост имаше на фб кога завриштеа овие дека умрел Али Риза, глеам и мама дома марамчето во раце и си плаче. Аман, шо толку видоа во глупави сплетки?
едит:
András Horváth · Budai Rajziskola
OMG YOU HAVE 24 MONTHS IN ONE YEAR?
Се изнаплакв од разделбава, заврши убавата серија сега може да хејтам по другите Турски серии
290,000 резултати ми даде гугл за торент од последната епизода, сигурно ќе најдеш нештоЕдно прашање каде можам да ја најдам последната епизода од Кога лисјата паѓаат ама со превод, преводот може да биде српски, хрватски само да се разбира ?
na fb sekoj vtor ja ima objaveno poslednata epizoda so mak sinhronizacija snimano od sitel trazi...290,000 резултати ми даде гугл за торент од последната епизода, сигурно ќе најдеш нешто
да, ама он бара со превод, а не синхронизирано.na fb sekoj vtor ja ima objaveno poslednata epizoda so mak sinhronizacija snimano od sitel trazi...