MaLe4kA Член од 6 мај 2006 Мислења 272 Поени од реакции 1 25 август 2006 #166 Што е тоа што на Брет Пит му е мало, Мадона го нема, а на Швајценегер му е гоолемо? -презиме Што е тоа што при преголема возбуда се зголемува со 10 пати? - Рожница
Што е тоа што на Брет Пит му е мало, Мадона го нема, а на Швајценегер му е гоолемо? -презиме Што е тоа што при преголема возбуда се зголемува со 10 пати? - Рожница
dungeon master Милиционер Член од 14 февруари 2006 Мислења 793 Поени од реакции 18 25 август 2006 #167 Sto e razlikata pomegu bebe na obicen covek i bebe na dzandar ? Bebeto na obicen covek vika GUGU a na dzandar vika GAGA GAGA
Sto e razlikata pomegu bebe na obicen covek i bebe na dzandar ? Bebeto na obicen covek vika GUGU a na dzandar vika GAGA GAGA
I Inside MaN Член од 30 јануари 2007 Мислења 1 Поени од реакции 0 30 јануари 2007 #168 Што е разликата помеѓу ирска свадба и ирски погреб? - Еден пијаница помалку.
Наташа Радио Милева Мара Проф. Др. Маг. Мами Член од 29 април 2005 Мислења 3.835 Поени од реакции 1.118 30 јануари 2007 #169 Темата "Што е разликата помеѓу..."е споена со ова тема и сите непотребни мислења се избришани.:smir:
Мар мар Take me to paradise Член од 9 август 2006 Мислења 1.294 Поени од реакции 11 31 јануари 2007 #170 Зошто на мажите нозете им се во вид на буквата О? Зато шо помалку важните нешта се ставаат во заграда :pos2: Зошто црнец кога јаде чоколада обавезно става бели ракавици? За да не си ја изеде раката )
Зошто на мажите нозете им се во вид на буквата О? Зато шо помалку важните нешта се ставаат во заграда :pos2: Зошто црнец кога јаде чоколада обавезно става бели ракавици? За да не си ја изеде раката )
AngieInChains >Silver Rain Fell Член од 25 јануари 2009 Мислења 30 Поени од реакции 0 1 февруари 2009 #171 Si Bil Klinton i si otisol...hh
Алексич I'm LeGenD! Член од 13 јули 2008 Мислења 567 Поени од реакции 23 Веб-сајт www.forum.kajgana.com 1 февруари 2009 #172 Што е разликата помегу брод и глушец? -Глушец си е глушец, а бродо можаш да го исфарбаш и зелен.:pos2:
Што е разликата помегу брод и глушец? -Глушец си е глушец, а бродо можаш да го исфарбаш и зелен.:pos2:
KL0$AR I SEE DEAD PEOPLE Член од 8 јануари 2008 Мислења 343 Поени од реакции 9 1 февруари 2009 #173 Што ке се случи ако на сите скопски педери им светат очите? -Скопје ке биде Лас Вегас. (од Игор Џ.)
koleee Убер Македонче Член од 6 јули 2008 Мислења 643 Поени од реакции 42 6 февруари 2009 #174 како се вика тенк на турски? -бељја багер!
toni-bitola Член од 20 јануари 2009 Мислења 673 Поени од реакции 557 Локација Битола 6 март 2009 #175 Како се вика за свекрва на јапонски? У кучи ми фучи :wink: Зошто Бакојани проодела на 3 месеци? ПА била многу грда и никој не сакал да ја крене враце.
Како се вика за свекрва на јапонски? У кучи ми фучи :wink: Зошто Бакојани проодела на 3 месеци? ПА била многу грда и никој не сакал да ја крене враце.
PJØTR VΛИ TRΛJKØVSKЧ Член од 17 јули 2008 Мислења 544 Поени од реакции 18 Локација Скопје 6 март 2009 #176 Каков искача црнец после бањање у црвено море? - Мокар. Зашо плавуша коа ја болела ногата го ставила рачниот часовник на нога? - Зашо време лечи се. Како се вика велосипед на бугарски? - Меѓуножно дупетрескало. Како се вика телефон на турски? - Абер гајтан. Далековод на турски? - Џенем Гајтан. Поише коа ќе ми текнат :pos2: Попај напиша: Која е разликата помегу 10 и 3???-----------7 Кликни за повеќе... :pos2::pos2::pos2:
Каков искача црнец после бањање у црвено море? - Мокар. Зашо плавуша коа ја болела ногата го ставила рачниот часовник на нога? - Зашо време лечи се. Како се вика велосипед на бугарски? - Меѓуножно дупетрескало. Како се вика телефон на турски? - Абер гајтан. Далековод на турски? - Џенем Гајтан. Поише коа ќе ми текнат :pos2: Попај напиша: Која е разликата помегу 10 и 3???-----------7 Кликни за повеќе... :pos2::pos2::pos2:
P PATO_007 Член од 12 декември 2008 Мислења 1.553 Поени од реакции 101 6 март 2009 #177 Флипер на турски??? Апаш кутија
faraon Член од 31 јануари 2007 Мислења 19.102 Поени од реакции 23.386 7 март 2009 #178 Зошто пеач им дава на публиката да пее? - Зашто го заборавил текстот.
Milanez` Tutta lα miα vitα... Член од 6 август 2007 Мислења 14.589 Поени од реакции 5.592 Возраст 34 10 март 2009 #179 Како се самоубива црнец? Си го мота курот околу врат и гледа порничи Што е разликата помеѓу Евреин и пица? Пицата не вреска кога ја печеш во микробранова Си биле две цицки, и едната и рекла на другата: Свршено е меѓу нас... Кога најмногу полицајци се удавиле? Кога туркале брод да запали! После секс он прашува: -Посакуваш ли понекогаш да бидеш машко? Она: -Не, а ти? Перица, кога ќе ги поправиш лошите оцени? Се трудам тато секој ден, ама професорката не го испушта дневниокот од раце Како се вика циганка што смрди? АРОМА
Како се самоубива црнец? Си го мота курот околу врат и гледа порничи Што е разликата помеѓу Евреин и пица? Пицата не вреска кога ја печеш во микробранова Си биле две цицки, и едната и рекла на другата: Свршено е меѓу нас... Кога најмногу полицајци се удавиле? Кога туркале брод да запали! После секс он прашува: -Посакуваш ли понекогаш да бидеш машко? Она: -Не, а ти? Перица, кога ќе ги поправиш лошите оцени? Се трудам тато секој ден, ама професорката не го испушта дневниокот од раце Како се вика циганка што смрди? АРОМА
faraon Член од 31 јануари 2007 Мислења 19.102 Поени од реакции 23.386 10 март 2009 #180 Како културен дечко треба да и каже на девојка дека оди да моча? - Одам да се ракувам со еден господин со кој подоцна ќе те запознам.
Како културен дечко треба да и каже на девојка дека оди да моча? - Одам да се ракувам со еден господин со кој подоцна ќе те запознам.