ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: Кајганџии донираат - операцијата заврши успешно :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Ако се наоѓа некоја црна кеса од големите е добредојдена... Се гледаме во 15 за 1 или 1 ?
се јавувам и јас. мислам да се чекаме во 15 за 1 пред...каде?

ФУФО на плоштад:smir:
се гледаме за пола саат од сега:helou:
Магде, немој да си каснела.
Соне види ми некоја слика да ме познаеш, ако не е Магде стигната, а јас не те знам:icon_lol:

се гледаме за пола саат од сега:helou:
Магде, немој да си каснела.
Соне види ми некоја слика да ме познаеш, ако не е Магде стигната, а јас не те знам:icon_lol:
Ќе ме познаеш верувај :wink: (по елечето де )

Од мене народе засега имате едно големо БРАВО и морална поддршка за акцијава, со среќа и со лес нека биде истата, се надевам на голем одзив и успех, мака ми е што не бев поблиску ниту бев во можност да организирам нешто од тука, целосно индивидуално :S поздрав до сите кои ќе се пред Бисер и останатите штандови :smir:

Донирав јас вчера,денес само морална поддршка ќе ви дадам и ќе ве посетам едно здравоживо да направиме...

Бев пред еден саат на плоштад. Ги видов форумџии и отидов да се поздравам. Биг Кисс, Крејзи ин Лав, Магде и Немирна се мрзнеа ладно им беше. Се сожалив и им намигнав толку страстно што веднаш им дојде потопло:smir:
Последен ден за акцијава. Јас се гордеам шо сум дел од овој форум и што сите придонесовме за хуманоста:smir:
Хуман:smir:

го повлекувам зборот за шмекерот,сепак не бил срамежлив само ладно му било:)

јас се откажав еден саат пред крајот на акцијата,не можев да издржам веќе,замрзнав нешто не осеќам веќе,ги остаив другте кајганџии да мрзнат уште еден саат,ако фали нешто они се криви:))))))

битно супер поминавме,се собраа многу работи,денес највеќе од сите денови.
во понеделник се носи се во црвен крст.
па се надевам наскоро кајгана пак ќе направи некоја ваква акција.

...да некои потопли денови би било подобро за сите нели :helou:

Напролет здравје, кога ќе се затопли, би било убаво ова да се повтори.

Денес можеби највеќе се собра. Сеа се складира облеката (и чоколиното) во домашните магацини на Магде и Ѕоне, а во понеделник ќе бидат дистрибуирани до Црвен Крст (Даре Џамбаз). Нормално, ќе се удри и една фотка на комбето, да се види колку е собрано :)

Им благодарам на сите што донираат и учествуваа во акцијата.

Ги поздравувам сите хумани луѓе кои мрзнеа колективно во знак на човечност! :back: Болна сум сега, ама не ми е гајле! :smir:

Кога затопли малце би било убаво да се спроведе пак ваква акција.Таман ја уште сега ке почнам да присобирам нешто:)
Денес успеав само една кеса облека и играчки некои да довлечкам од Куманово ,ама ке бидат од корист и тие :)

Браво луѓе за акцијата:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom