Храброст или муда?

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
69
Локација
Скопје, Македонија
Веб-сајт
www.fenster.mk
Храброст и муда
Сите некогаш сме кажале или чуле дека некои луѓе имаат 'храброст' или 'муда'. Но, ја знаете ли разликата меѓу овие две оценки? Со желба да бидете прецизно информирани, дефинициите за двата термина ви стојат на располагање подолу:

ХРАБРОСТ е да се вратиш дома по цела ноќ мината со другарите, жена ти да те нападне со сукало а ти да имаш храброст да ја прашаш:
- Ќе правиш пита со тоа сукало или ќе леташ некаде?

МУДА покажуваш кога ќе се вратиш дома по цела ноќ банчење со другарите, мирисаш на женски парфем и пиво, имаш кармин на кошулата а ја плеснуваш жена ти по задникот и и викаш:
- МАЧЕ, ТИ СИ СЛЕДНА.
Он.нет
што сте вие?Храбри или имате муда:pishtoldz :pishtoldz

Хихихихихи
ај како женско да одговорам...
според дефиницијава, јас сум ХРАБРА!
Јееее:je::je::je::je:

epa definitivno toa prvoto... mislam po zenska definicija:kez::):kez:

Јас не се прибирам дома два дена, најверојатно толку ќе трае журката.

Хех.... што знам порано било лесно, имало само Храбри мажи :pishtoldz .... во денешно време мислам дека дефинирањето е малку поразлично.... на пример по мое особините би биле:

ХРАБАР: стрпелив.... издржлив.... решителен

МУДА: авантуриста.... неуплашлив.... понекогаш будалест

ПС: Ова беше онака набрзина.... ке видам нешто поконретно да напишам:icon_lol:

Eko1 напиша:
Хех.... што знам порано било лесно, имало само Храбри мажи :pishtoldz .... во денешно време мислам дека дефинирањето е малку поразлично.... на пример по мое особините би биле:

ХРАБАР: стрпелив.... издржлив.... решителен

МУДА: авантуриста.... неуплашлив.... понекогаш будалест

ПС: Ова беше онака набрзина.... ке видам нешто поконретно да напишам:icon_lol:
Тоа зависи каква ќе ти се погоди жената, има некои пола саат да закасниш ќе ти се качи наглава наместо накуp, а има некои со тебе ќе се журкаат два дена.

abe u osnov kao ke se ponasaat mazite zavisi od ponasanjeto na zenata pa tie procenuvaat dali da bidat hrabri ili so muda :lud: :icon_lol:

Олалааааа....имам Храброст....ама не одговара прашањето за женските бе....па машките не знаат да прават пити а уште помалку пак да сукаат:kez: . Најди некое алтернативно и двополово прашање:wink:

Може знаат да летаат :kez:

Иначе од женски аспект гледано имам Храброст :kafe:

Devilish Angel напиша:
Може знаат да летаат :kez:

Иначе од женски аспект гледано имам Храброст :kafe:

Прифатено :music3: . Подобро би било наместо сукало, да стои метла....така одговара за двата пола:pos:

Абе тоа муда повеќе би го рекол состојба на пијаност :D . Иначе јас мислам дека кога би земал жена би го направил првото, така да сите САМО ХРАБРО!!!

а имаш и трет избор да и се избациш на жена ти у 3 саат сабајле со некоја пичка под рука и да и каеш на жена ти:глуми дека си ми братучетка

sagaqua напиша:
Прифатено :music3: . Подобро би било наместо сукало, да стои метла....така одговара за двата пола:pos:

Може може :star:

Туку некаде го читав истото, ама не ми текнува каде .. и баш беше со метла пишано ... као
ХРАБРОСТ е да се вратиш дома по цела ноќ мината со другарите, жена ти да ја начекаш со метлата во рака, а ти да имаш храброст да ја прашаш:
- Се спремаш да чистиш или ќе леташ некаде? :icon_lol:

храбар најверојатно

Хахахахахахаха. храбра сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom