Храброст или муда?

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување
абе жениве сите храбри,али мене ме интересира од кој аспект,демек ке месите нешто со сукалото

Рековме дека тоа е метла, а од аспект што ке ви ја поклониме да одлетате со неа :kafe: :baeh:

Јас а видам жена со сукало одма ми се пријадува.

Pa so ogled deka sum zensko, hrabra sum!

значи ке кажам уште еднаш,кога жениве одговараат "храбра сум" ги молам да појаснат што преферираат летање или влечење кори :kez:

436053 напиша:
значи ке кажам уште еднаш,кога жениве одговараат "храбра сум" ги молам да појаснат што преферираат летање или влечење кори :kez:

Рековме дека тоа е метла, а од аспект што ке ви ја поклониме да одлетате со неа :kafe: :baeh:

436053 напиша:
Мислам дека ако влечат кори значи дека имаат муда затоа шо не е баш лесен марифет да влечеш или да сукаш танко кори. Ако е дебела кората многу зејтин ќе прими па после тежина воа, ноа... ух...

vardarce напиша:
Мислам дека ако влечат кори значи дека имаат муда затоа шо не е баш лесен марифет да влечеш или да сукаш танко кори. Ако е дебела кората многу зејтин ќе прими па после тежина воа, ноа... ух...

:oftopic: еве што ти се вика домаќин човек, јас овие работи не ги знам што сум женско :kez:

Офдетопик: Не се секирај маж ти ќе те научи ако не на курс ќе те испрати, бурекот одсекоаш бил добар у Велес, ни многу мрсен ни многу посен.

Muda nemam,hrabra ne sum.:( Cudno nekoe stvorenje sum stanala,ne se vklopuvam nigde,pa ni vo temava..:(

Женско сум и може ќе е нелогичен одговорот, ама такво е прашањето ... јас имам муда.

Abe koj kako si ja naredil doma!!! Mnogu zavisi na pocetokot kako ke se postavis! Retki se onie sto si ja imaat naredeno rabotata da imaat MUDA!
Obicno site se HRABRI, a ima nekoj i ne se ni hrabri e na tie jaka im dusa! Vlaga doma i odma "PIE" sukalo u glava pa poslem se prasuva
-kaj bil i so kogo bil-

Дивајн напиша:
Женско сум и може ќе е нелогичен одговорот, ама такво е прашањето ... јас имам муда.

EEEEE ne zaebavaj!!! Pa daj kazi go receptot tuka da go vidime site pa da zememe primer od tebe!!! Mi zdosadi da bidam HRABAR sakam i jas da vidam kako e da se bide so MUDA!!
TE MOLAM ZA RECEPTOT!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom