Обрати се до Иван С. Мирчевски.Зошто на мобилната XploreTV немам Канал 5?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Обрати се до Иван С. Мирчевски.Зошто на мобилната XploreTV немам Канал 5?
Само на мобилната апликација немам а дома на ресивериве со Xplore имам работиОбрати се до Иван С. Мирчевски.
Ја нема ни на експлортв вебстраната од пред некој месец. Немаше известување оти е тргната онлајн од експлор за мобилен и компјутер, тие од канал5 како директорот Мирчевски ваљда треба да знаат зошто е тргната или некој поупатен од А1.Само на мобилната апликација немам а дома на ресивериве со Xplore имам работи
Преку телефон кога одам на Тв во живо ја нема а на почетната страна ја има ама кога отварам покажува Error.
Да и Телма ја нема. Катастрофа.Исто и Телма тие две телевизии не можи преку мобилен да е гледаат незнам зошто.
@ivo.s.m.Обрати се до Иван С. Мирчевски.
Кај мене нема таква работа,освен пакетите кои што ги имам активирано дополнително немам други.Кај сите ли се уклучени сите канали или само кај мене? Дека не гледам на сајтот да има објава за вакво нешто.
Ми реако дека за сите се уклучени каналите.Се надевам дека А1 за Новата Година ќе не изненадат со некои нови канали како замена за MTV каналите.
Автоматски споено мислење:
Кај мене нема таква работа,освен пакетите кои што ги имам активирано дополнително немам други.