Хотел 626

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Играва е лудило еј се тресем целиот еј .......

хинт за тој во собата и тоа заебаните бројки!
се мачев два саата додека го слушнам што вика и на крај успеав со максимална концетрација-тој кажува три работи кои се нацртани на ѕидот и имаат црвена боја на нив-тоа се пајакот,коњот,рацете и дрвото.
двете раце имаат 9 прсти со 9 црвено обоени нокти,дрвото има 4 црвени корења,коњот има 3 црвени копита(повеќе на жирафа личи) и пајакот има 8 црвени нозе.
манијакот што седи наземја кажува некоја комбинација(со секое лоадирање различна) пример-TREE,HORSE,SPIDER.И ти автоматски прегледуваш дрво-4 коњ-3 пајак-8 и шифрата на вратата е 438
браво ако сам ја сконта...јас истово го дознав...ама со гугл :)
иначе шифрата немора да е 432=8...секогаш е различна...

браво ако сам ја сконта...јас истово го дознав...ама со гугл :)
иначе шифрата немора да е 432=8...секогаш е различна...
Само за тој дел побарав помош!
инаку сликата што ја правиш на почетокот е за последната стаза кога има закачено многу слики треба да се препознаеш(ако нема слика{твоја}тогаш има слика од собите во хотелот

Jас ова го пуштив на нешто не му сваќам филмот и идам скип. Знам дека не е тоа тоа али сеа неможам сериозно да му седнам.

Играта е ЛуДница :vozbud:
Стигнуваш до крајот, седнуваш во кола и на огледалото БУУУУУУУУУУ. :pos2::pos2::pos2::pos2: Закон.

Ебано добра и ебано језива игра..
Се извадив од памет неколку пати...

Ејјј стварно закон игра. Баш е авантуристичка. Како да гледаш хорор кој не знаеш како ке се одвива понатаму или како ке заврши. Супер.

Мене страв ми е да ја отворам :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom