Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.383
Благодарам на советитее.. :smir:

Има ли некој контакт информации од Зоран Крстевски, тој што ги пишува хороскопите во вест и авторот на книгата Астролошки Патоказ?
E-mail, телефонски број...итн...или на темава пишете или по пп пратете ми.

Се извинувам доколку е off-topic но не знаев каде да го поставам ова прашање!

Kolku si odgovaraat devica i skorpija i dali mzoe da opstane vrska megu devica i skorpija?????????

неможе

скорпијата највеќе одговара со риби и рак

неможе

скорпијата највеќе одговара со риби и рак

Нема врска,не го лажи девојчето,ке раскине со дечкото па ке ја носеш на совест:):):)
Скорпијата одлично се согласува со водените (Рак и Риби) и земјените (Бик, Девица и Јарец) знаци.
Значи има шанси за врската.:smir:

напротив, скорпијата и бикот се 2 различни поима

не давај лажна надеж.
остај тоа шо пишуваат по интернетот
ја сум видела на дело :smir:

не давај лажна надеж.
остај тоа шо пишуваат по интернетот
ја сум видела на дело :smir:

Хехе...далеку од тоа дека давам некаква надеж.:)
Само кажав според хороскопот дали си одговарат.
А ти не ја разочарувај.Оти ако така било во некој случај,незначи дека ке биде и кај неа:):):)

па не мора цел живот да го основаме апсолутно како ни е напишано во некоја си книга.
нека си проба девојчето може ќе и се погоди

Ако сака некој да ми каже што е со ..
Водолија(таа) и Јарец(тој) ..
има ли шанси за врска и каква врска би била таа доколку постои? :)

Ако сака некој да ми каже што е со ..
Водолија(таа) и Јарец(тој) ..
има ли шанси за врска и каква врска би била таа доколку постои? :)
Секогаш има можност за врска, како што имам кажано на неколку наврати предходно, ако сакате детално „читање на судбината“ од ѕвездите многу е побитна местоположбата на Венера кај двајцата партнери отколку матичниот знак, но, се работи со оние информации што се достапни. :)

Женските Водолии се познати по својот шарм и потреба за слобода, за разлика од сите останати воздушни знаци кои што исилено бараат да им ги тргнат ланците, Водолиите го прават тоа без прашање што им отежнува да се впуштат во врска на прво место.Имаат чудни сфаќања за животот и перцепцијата им е невообичана, нешто што го плаши машкиот Јарец кој што е приврзаник на земјата, конзервативното и познатато.По правило, оваа врска би можела да биде многу продуктивна ако научат да живеат со своите различности, но можноста да бидат заедно покрај тие спротивности е скоро минорна.
Краткотрајна романса да, но врска на долги стази, не.

А би биднало нешто од два бикови?:smir: До сеа се е прекрасно... Ама само почеток е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom