Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.383
Бик во подзнак девица. Интересна комбинација во секој случај. :pipi:

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Ваша основна девиза је: "Ја мислим(сматрам), ја анлизирам".[/FONT]

РАК

Мек карактер за кого е најважен неговиот дом. Поседува чувство за интима, склон е кон попустливост а особено ако нечии маки со тоа би биле ублажени но често под тоа се крие голема амбиција па така тие знаат на својсвен нежен начин да бидат упорни и тврдоглави. Имаат дарба за уметност. Тој во својот дом се чувствува како во рајот, осетлив е и чувствителен и често запаѓа во фаза на лутање односно пиење и патење :)

Најсреќни се кога се дома, нивни одлики се душевност и длабочина, ранливи се и емотивни. Нивна карактеристика е и проникливоста и со тоа имаат чувство за другите луѓе и општата маса, поради што се често попопуларни и поомилени од другите. Овој знак го карактеризира и фантастична меморија и енергија како и способноста да живее во минатото.
Да да:pipi:

Хороскопски знак - Овен :pipi:
подзнак Рак
Супер се и двата знака ама вака у комбинација не баш. :toe: Тешко мене :pos:

Хороскопски знак Девица, а во подзнак Вага и
Хороскопски знак Близнаци а во подзнак Водолија?:pipi:Какви карактеристики имаат?

Верувам! Нема тука ништо бабини приказни или па гатачки или па не знам ти што! Планетите влијаат на нас!
Иначе сум вага а подзнак јарец или овен!

jas sum dupla vaga.okolu 80-90% od vagite veruvaat vo horoskop.toa ni e karakteristika.inaku ne veruvam vo toa koj so kogo si odgovara i vo dneven horoskop.jas imam kniga za horoskop i okolu 95% od lugjeto sto ne veruvaa vo horoskop koga procitaja za svojot znak bea iznenadeni kolku e tocno.lugje site imame karekteristiki spored znakot i podznakot.zavisi koj povekje ti vlijae

e kazete nesto za skorpija.... i dali mi odgovaraat znacite lav i riba (za patner) ???:back:

e kazete nesto za skorpija.... i dali mi odgovaraat znacite lav i riba (za patner) ???:back:

На неколку места имам прочитано дека скорпија и риби си одговараат... Мене не ми иде со риби дефинитивно... Се надевам ти ке имаш повеке срека од мене...:smir:

А сега некој да ми каже скорпија и скорпија си одговараат ли? Или убиствена комбинација е...:pos2:

Риба и Рак си одговарат ?:wink:

На неколку места имам прочитано дека скорпија и риби си одговараат... Мене не ми иде со риби дефинитивно... Се надевам ти ке имаш повеке срека од мене...:smir:

А сега некој да ми каже скорпија и скорпија си одговараат ли? Или убиствена комбинација е...:pos2:
Могуче. Или ќе се споите као никад или ќе се умрете. А тоа у партнерство меѓу исти знаци само кај скорпиите го има.:)

Не верувам, искрено мислам само дека кога ќе ми погодат нешто на тепка е...

П.С. кажете со што си одговара Риба.. врска неам подзнак али мислам дупла Риба сум :)

Не верував до лани,но ми погодија нешто и почнав да верувам.Оттогаш читам хороскоп,ама одамна ништо ми немат погодено така да сега пак не верувам :pos2::pos2::pos2:

Може некој за риби да ми каже?
Не знам подзнак што сум,ако може без подзнак фала!

4y2RwP8DcQ+d6rT9ATiAAAAAElFTkSuQmCC

Bik sum u podznak Strelec i idam so Vaga isto u Podznak Strelec i super ni i de veke i godina i 10 meseci samo kaj vagite smetam deka e slabost toa sto premnogu se dvoumat i golemi pesimisti se, mnogu sakaat da cujat mislenje od drugite, a ja pa sum obratnoto od toa sto go kazav, golem optimista, realno gi procenuvam rabotite, ne panicam tolku sve sakam da ide smireno natenane ama slabost mi e sto imam nekakva gordost sto ponekogas mi smeta koga stanuva zbor za toa koj e mazot u kuka a koja e zenata, ne epten do tolku ama nekoja blaga verzija na toj muabet.
A be ednostavno :drk:-dzija.:tapp: :kajg:

4y2RwP8DcQ+d6rT9ATiAAAAAElFTkSuQmCC

A nekoj strucnjak da mi objasni po strucno ako moze za kombinacija bik-vaga sto treba da se pravi a sto ne?

jas sum skorpija vo podznak ribi, a toj e lav....moze da mi kazete dali i kolku si odgovarame plssss :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom