Да даРАКМек карактер за кого е најважен неговиот дом. Поседува чувство за интима, склон е кон попустливост а особено ако нечии маки со тоа би биле ублажени но често под тоа се крие голема амбиција па така тие знаат на својсвен нежен начин да бидат упорни и тврдоглави. Имаат дарба за уметност. Тој во својот дом се чувствува како во рајот, осетлив е и чувствителен и често запаѓа во фаза на лутање односно пиење и патење
Најсреќни се кога се дома, нивни одлики се душевност и длабочина, ранливи се и емотивни. Нивна карактеристика е и проникливоста и со тоа имаат чувство за другите луѓе и општата маса, поради што се често попопуларни и поомилени од другите. Овој знак го карактеризира и фантастична меморија и енергија како и способноста да живее во минатото.
jas sum dupla vaga.okolu 80-90% od vagite veruvaat vo horoskop.toa ni e karakteristika.inaku ne veruvam vo toa koj so kogo si odgovara i vo dneven horoskop.jas imam kniga za horoskop i okolu 95% od lugjeto sto ne veruvaa vo horoskop koga procitaja za svojot znak bea iznenadeni kolku e tocno.lugje site imame karekteristiki spored znakot i podznakot.zavisi koj povekje ti vlijaeВерувам! Нема тука ништо бабини приказни или па гатачки или па не знам ти што! Планетите влијаат на нас!
Иначе сум вага а подзнак јарец или овен!
На неколку места имам прочитано дека скорпија и риби си одговараат... Мене не ми иде со риби дефинитивно... Се надевам ти ке имаш повеке срека од мене...:smir:e kazete nesto za skorpija.... i dali mi odgovaraat znacite lav i riba (za patner) ???:back:
Могуче. Или ќе се споите као никад или ќе се умрете. А тоа у партнерство меѓу исти знаци само кај скорпиите го има.На неколку места имам прочитано дека скорпија и риби си одговараат... Мене не ми иде со риби дефинитивно... Се надевам ти ке имаш повеке срека од мене...:smir:
А сега некој да ми каже скорпија и скорпија си одговараат ли? Или убиствена комбинација е...:pos2: