Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.383
Јарец-Водолија
и обратно!! можеее???

НЕЗНАМ зошто, али сите досегашни мои женски биле јарци, а јас сум водолија... Незнам што е ама не е на арно, некој магија да не ми има мавнато? :vozbud:

НЕЗНАМ зошто, али сите досегашни мои женски биле јарци, а јас сум водолија... Незнам што е ама не е на арно, некој магија да не ми има мавнато? :vozbud:
Не би рекол :pos:
Комбинација на лични спецификации и фактот што јарците по природа се конзервативни а водолиите се се само не конзервативни, а знаеш како викаат спротивностите се преивлекуваат. :)

Хехе, ај белки не е магија... Иначе пак пребројав и баш сите се јарци или како што ги викам јас (козиња)...

Сепак е мистерија... :)

за јарецот незнам многу работи али знаам дека не врајќа но се држи според правилото око за око заб за заб...некои се поѓани од нив...

а добар е бико ...супер ке ти работи...:wink:

ја не сум имал до сеа женска јарец.... :) а штом велиш дека е заебано..тогаш :) ке се пазам ...хаха

Дневни, неделни, месечни хороскопи

Не сум сигурен дали и е тука местото на темава, можеби е повеќе за општи муабети, но тоа нека одредат модераторите.

Целта на темава ми е вие да споделите ваши искуства, тоест мислења за секојдневните хороскопи што ги читаме по дневните весници, списанијата, интернет и слично.
Можеби и некакви примери со лични искуства, на пример пишуваше тоа и тоа, а ми се случи тоа и тоа...

Предложете некоја квлитетна страна за астрологија и хороскоп, јас лично ги имам бајаги прошалтано овие што се нудат на нет и се уште не можам да завземам став во однос на нив.
Но кај нас хороскопт од Вест важи за еден од поквалитетните, токму поради и авторот Зоран Крствески.

Ако темава ви изгледа ко интересна пишете нешто, ме интересираат ваши согледувања. А ако ви се мрчи, би ве замолил да не мрчите затоа што темата е за конструктивни погледи а не фрустрации :)

Ако верувам на хороскопот верувам само на оној кој го спомна веке, од Зоран Крстевски...секогаш ми погодувал и можам да речам дека и понатаму ке го читам хороскопот од него.Не само на мене туку и со други со кои сум правела муабет во врска со хороскопот и астролозите сите се согласувале дека токму тој највеке погодува...

Во врска со другите хороскопи не сум задоволна,ми пишале дека денот ке ми биде одличен или тапа а испага обратно.Ми опишувале како се чуствувам во моментот што воопшто не испага вистина.:toe:

Темава ќе биде споена со веќе постоечката за хороскоп.

сторено.

Овен сум во хороскоп, али лично јас не верувам во тоа..:wink:

Може ли некој да ми каже како одговара овен - женско и рак - машко ... Благодарам :)

Ne veruvam vo dneven nedelen i taka nataka,ama veruvam vo karakteriskiti i osobini ...kaj mene barem se poklopuva:pipi:

не верувам баш во хороскоп али еднаш една другарка ми даде книга за хороскопските знаци. Нивни особини, нивни мани, влијанието на планетите ова она. Немате појма колку се беше точно. Дури ја читав се наежив и верувам дека карактерот зависи од тоа што си во хороскоп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom