Хорор во скопско Драчево: Го задавил со пешкир и го закопал во сопствената спална

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Од кај му е не знам ама тој си беше угушен од дома му, не го оставаа да студира и такви работи и нормално дека ќе е за оичекување.
Толку некако неадекватно мислење......
Дали ако тебе ти кажат од дома "нема финансии за твоето студирање", ќе направиш масакр низ градот?

Од кај му е не знам ама тој си беше угушен од дома му, не го оставаа да студира и такви работи и нормално дека ќе е за оичекување.

Угушен од дома не е причина, А Достоевски можи да се наведе....

Ако прочита некој од фамилијава моја што се по книжевност уметност ќе ме дриблаат обавезно.

И дисфункционално семејство не може да биде причина затоа што сум видел една солидна бројка од нив, па не масакрираат луѓето.

Не е до книгите, до карактерот е. Човек што е палав или не мора да е палав, човек што врши некаква физичка активност постојано ја троши негативната енергија и нема време за правење глупости. Од друга страна пак, човек кој е мирен, чита книги и на никого не повишува глас, не мислите ли дека чува малку повеќе негативна енергија во себе? И нормално, тоа негде мора да се манифестира и излезе на површина.

Не е до книгите, до карактерот е. Човек што е палав или не мора да е палав, човек што врши некаква физичка активност постојано ја троши негативната енергија и нема време за правење глупости. Од друга страна пак, човек кој е мирен, чита книги и на никого не повишува глас, не мислите ли дека чува малку повеќе негативна енергија во себе? И нормално, тоа негде мора да се манифестира и излезе на површина.

Како ме опиша мене како потенцијален сериски убиец сега ајде нема вистина тука.

Како ме опиша мене како потенцијален сериски убиец сега ајде нема вистина тука.

Па не знам, не се знае, млад си уште... :D

Не мора да си убиец, може да правиш некои други глупости во животот, ги има полно.

Па не знам, не се знае, млад си уште...

Не мора да си убиец, може да правиш некои други глупости во животот, ги има полно.

Ме знаат мене секако дека сум мафијаш, манијак и ментален.

Него овај се опил се скарале за нешто го задавил со крпата и крај на приказна, нема тука некоја тешка филозофија за расправање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom