- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Homo homini lupus.
Убаво кажале древните ..
Убаво кажале древните ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да го закопаш во делови по туѓи спални? xD
не темата е убисто ако зборим за тоа овај е шампион прв сериски убиец и тоа од Охрид навидум мирен човек слабак а од друга страна сите ги има убиено со чекан од позади
ова ти е ...... и не ми е јасно како можел да спие така дома да имаш закопан мртовец ау грозно е
да за воа да го направиш и толку време да спиеш така треба да си болен или нешо сличноЗа кого како.
Фала му на господ што постојат алфи и џандари.. Многу работи се средија.. а за настанов немам зборови
Чудна работа, сите сериски убијци или пак убијци кои вршат грозоморни убиства ги декларираат како многу мирни и фини луѓе. Работава, не знаеш од кога да се плашиш на денешницава, дали од лошите или од добрите.
Чудна работа, сите сериски убијци или пак убијци кои вршат грозоморни убиства ги декларираат како многу мирни и фини луѓе. Работава, не знаеш од кога да се плашиш на денешницава, дали од лошите или од добрите.
Тој Раскољниковот што ги „секираше“ стариците ми беше па мене комшија, првак на генерација беше, мислам дека немаше книга која ја немаше прочитано, ама ете, неговите од дома беа по така прост народ да се изразам и го гушеа и нормално дека ќе му се створи разочарување па и девијација.
Од кај му е не знам ама тој си беше угушен од дома му, не го оставаа да студира и такви работи и нормално дека ќе е за оичекување.Нема врска тоа, од многу читање му е, оти неговите прости од дома не читаа книги затоа немаа касапено луѓе.