Хорор во скопско Драчево: Го задавил со пешкир и го закопал во сопствената спална

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Да го закопаш во делови по туѓи спални? xD

не темата е убисто ако зборим за тоа овај е шампион прв сериски убиец и тоа од Охрид навидум мирен човек слабак а од друга страна сите ги има убиено со чекан од позади

Фала му на господ што постојат алфи и џандари.. Многу работи се средија.. а за настанов немам зборови

ова ти е ...... и не ми е јасно како можел да спие така дома да имаш закопан мртовец ау грозно е

Фала му на господ што постојат алфи и џандари.. Многу работи се средија.. а за настанов немам зборови

немаат никаква врска алфите и џандарите со случајов, ако не го поткажел соучесникот ништо немаше да се открие

Чудна работа, сите сериски убијци или пак убијци кои вршат грозоморни убиства ги декларираат како многу мирни и фини луѓе. Работава, не знаеш од кога да се плашиш на денешницава, дали од лошите или од добрите.

Се познавам лично со убиецот. Бараката му е една улица од мојата. Често игравме фудбал и баскет порано.
Него алкохолот и дрогата го уништија! Кога е трезен на мравка не гази ама пијан се исклучува скроз. Имаше една случка кај што го бркаше моето друштво со сабји пред една година мислејќи дека се други. Среќа се совзема кога му реков кои луѓе ѓи брка па ги остави сабјите другариве излегоа од по куќите и се смири ситуацијата меѓу нив.

Него го поремети смрта на татко му , мислам дека од тогаш почна да пие и да се дрогира , подоцна и мајка му почина па останаа сами со сестра му .

Баш последниве две години беше многу смирен за разлика од претходно.

Чудна работа, сите сериски убијци или пак убијци кои вршат грозоморни убиства ги декларираат како многу мирни и фини луѓе. Работава, не знаеш од кога да се плашиш на денешницава, дали од лошите или од добрите.

посебно серискиот убиец Лазе ти се чини на мува не гази а сите ги тепал од позади со чекам чисто од користољубие па ги касапел и ги закопувал на непознати локации низ Охрид

Тој Раскољниковот што ги „секираше“ стариците ми беше па мене комшија, првак на генерација беше, мислам дека немаше книга која ја немаше прочитано, ама ете, неговите од дома беа по така прост народ да се изразам и го гушеа и нормално дека ќе му се створи разочарување па и девијација.

Тој Раскољниковот што ги „секираше“ стариците ми беше па мене комшија, првак на генерација беше, мислам дека немаше книга која ја немаше прочитано, ама ете, неговите од дома беа по така прост народ да се изразам и го гушеа и нормално дека ќе му се створи разочарување па и девијација.

Нема врска тоа, од многу читање му е, оти неговите прости од дома не читаа книги затоа немаа касапено луѓе.

Нема врска тоа, од многу читање му е, оти неговите прости од дома не читаа книги затоа немаа касапено луѓе.
Од кај му е не знам ама тој си беше угушен од дома му, не го оставаа да студира и такви работи и нормално дека ќе е за оичекување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom