Хорор филмови

^^ А кај го гледаше ти жити се' четворкава?! Ја како што знам, на DVD ќе излезе тек у август или септември, а не се дава по нашиве кина. Торентите по нет не верувам дека се подобри од кино снимка.

пс. немој да ми откриеш некој спојлер.

Нема проблем, стварно е добар филм, со добро сценарио и добра глума. Ако ти се допадна овој погледни го и Identity

Баш ке го погледнам и тој филм.Љубител сум на вакви филмови во кои нема претерани колења од типот на Петок 13,Нокта на Вештерките,Врисок...Ова е тој филм (What Lies Beneath) кој ме извади од патики,ме изремети,
до самиот крај не се знаеше дали Клаир е луда или има нешто друго во филмот.
Какви Паранормал Активити и Егзорцисти,какви Врисоци мисоци...тоа е веке видено.
Ова беше вистинското.
Кој го нема гледано обавезно да го гледа :)

Овај Врисок е повеќе комедија отколку хорор, дај кажете нешто асално, поново но да има торент

^^ А кај го гледаше ти жити се' четворкава?! Ја како што знам, на DVD ќе излезе тек у август или септември, а не се дава по нашиве кина. Торентите по нет не верувам дека се подобри од кино снимка.

пс. немој да ми откриеш некој спојлер.

Na btjunkie.org go ima :) ne e losa snimakata cam e , ama 8/10 , a za filmo -100 ....

Поздрав до сите нов сум тука ... сакав да ви предложам еден филм кој што ми остави многу добар впечаток ,
... филмот е језив многу не можев да спијам после убаво :pos2: ако сакате добро да се исплашите погледнете го кој е заинтересиран можам веднаш да му најдам торент ... инаку филмот е јапонска верзија на добро познатиот филм Shutter но е далеку пострашен

Два збора : PURE BULLSHIT !

Незнам зашто беше толку разочаран од четворкава :toe:

Дали си ти фан на оригиналната трилогија? Ако не си, онда ок...да сфатам некако. Али ако си...тогаш мора да се согласиш (мислам не мора, ипак субјективно е за секој) дека ова е најдобриот дел после оригиналниот Scream. Приказната е одлична. Убиствата се добри. Филмот, како и преостанатите 3, го исмејува денешниот хорор.
Ок, имаше и 2 реплики што стварно не беа потребни и незнам како Wes и Kevin (или тој другиот сценарист ја усрал работата), Одвај чекам да го погледнам филмов на добра снимка. Го препорачувам на сите слешер и Scream Trilogy фанови. :wink:

Поздрав до сите нов сум тука ... сакав да ви предложам еден филм кој што ми остави многу добар впечаток ,
... филмот е језив многу не можев да спијам после убаво :pos2: ако сакате добро да се исплашите погледнете го кој е заинтересиран можам веднаш да му најдам торент ... инаку филмот е јапонска верзија на добро познатиот филм Shutter но е далеку пострашен

Јапонската верзија ја немам гледано, ама овој испадна стварно пореметен филм.
Далеку од страшен, ама имаше стварно добра приказна и одличен пресврт. Многу језиво филмче е.

Јапонската верзија ја немам гледано, ама овој испадна стварно пореметен филм.
Далеку од страшен, ама имаше стварно добра приказна и одличен пресврт. Многу језиво филмче е.

Истата приказна е и во јапонската верзија само со многу подобри визуелни ефекти

Јапонската. Веќе е симнат ќе го гледам околу 23:00 + Петок 13ти е вечерва ќе ме удри во психата :vozbud:

И пред тоа земи си еден памперс да не ги наполниш гаќите ! :baeh:

Пс .. Дајте некој предлог со зомби акција? :kesa:

Јапонската. Веќе е симнат ќе го гледам околу 23:00 + Петок 13ти е вечерва ќе ме удри во психата :vozbud:

Симни си го оригиналот. Не се заебавај со римејк срањe.
Таман имаш уште пет минути до 23.00 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom