Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Maла исправка :smir:. Не се 9 него 10, + еден crossover и сега почнаа со reboot.9 дела се
Maла исправка :smir:. Не се 9 него 10, + еден crossover и сега почнаа со reboot.
Friday the 13th (1980)
Friday the 13th Part 2
Friday the 13th Part III
Friday the 13th: The Final Chapter
Friday the 13th Part V: A New Beginning
Friday the 13th Part VI: Jason Lives
Friday the 13th Part VII: The New Blood
Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan
Jason Goes to Hell: The Final Friday
Jason X
Freddy vs. Jason
Friday the 13th (2009)
Ги имам гледано сите... еднаш на А1 ги даваа првите 9 дела мислам...Мене ич не ми се свиѓа серијалов и овој римејков не беше ништо посебно.
За најгаден хорор филм, Пила... definetly
Серијалот според мене трае до Jason goes to Hell. После тоа све срање. Jason X блага веза нема со серијалот, а Freddy vs. Jason е се' освен хорор. И да, сега почнуваат одново да ги снимаат. Friday the 13th (2009) е убав филм, со ефекти кои тогаш ги немало, но премногу филмот го измешаа. Џејсон се крие подземја, WTF? И ја држи таа затворена, мислам тоа не е негов стил. Порано им ја мава мачетата и ај у пичку материну, а сега ги држи живи во подрумот. Кога веќе прават римејк нека се држат до карактеристиките на филмот.mala ispravka, 9 ima freddy vs. Jason ne e del od friday the 13-th serijalot....ovoj film ima 9 dela povrzani,, jason X e shit film,,,, a ova vo 2009 e remake......
Серијалот според мене трае до Jason goes to Hell. После тоа све срање. Jason X блага веза нема со серијалот, а Freddy vs. Jason е се' освен хорор. И да, сега почнуваат одново да ги снимаат. Friday the 13th (2009) е убав филм, со ефекти кои тогаш ги немало, но премногу филмот го измешаа. Џејсон се крие подземја, WTF? И ја држи таа затворена, мислам тоа не е негов стил. Порано им ја мава мачетата и ај у пичку материну, а сега ги држи живи во подрумот. Кога веќе прават римејк нека се држат до карактеристиките на филмот.
На Џејсон му ја мелат главата (делумно) во машина за мелење дрва, потоа го врзуваат и го фрлаат во езерото. Но, на крајот излегува од водата, и ги повлекува братот и сестрата заедно со него во езерото.Како завршува на крај последниов дел? Што се случува?
И според мене најдобро филм4е шо сум го гледал во последните 3/4 години е :
The Orphan (филмот трае повеке од два саата . ви препорачувам да го гледате сами , оти ако сте со другари по еден саат ке почнат да стенкат да го изгасете филмо:tv![]()
И според мене најдобро филм4е шо сум го гледал во последните 3/4 години е :
The Orphan (филмот трае повеке од два саата . ви препорачувам да го гледате сами , оти ако сте со другари по еден саат ке почнат да стенкат да го изгасете филмо:tv![]()