Хорор филмови

Exorcist I
Omen I & II
Hellraiser & Hellraiser II Hellbound
Evil dead I, II, III
The Shining
Night of the living dead
Children of the corn
A nightmare on Elm street
The Thing
Ring /јапонската верзија
An american werewolf in London
Dracula (1993)

Дали можи некој да најди линк од филмот Тексашки Масакр?
Ако најди некој нека ми го пушти линкот на профил или ПП.Позз:helou:

Хорор филмови гледаф порано ептен ,највеќе зашо мојте ми викаа да не гледам:toe:.Сеа повекето ми се одбивни засо неможат да ме исплашат т.е. се е видено нема ништо оригинално.

Ми се свиѓаат Saw не знам ни дали спаѓаат под хорор ама оригинални се.И од време на време сакам да видам некој јапански хорор.

Mirrors... Кратка рецензија...

Утрово го гледав. Во почетокот доста интензивни работи/случки, ти дава едно чувство на љубопитност и те предизвикува да чекаш да видиш што следно ќе се случи. На техничко поле, добро е направен, сите ефекти се добро изработени, без некои (ако и воопшто имаше) иратирачки работи. Приказната е доста добро изработена, слободно ќе ве задржи пред телевизорот некој час и половина. А крајот на филмот... Нема зборови, освен доста изненадувачки. :smir:

Overall: 9/10. :back:

The grudge 3 go gleav pred nekoj den, samo dzabe istrosiv bajti za bufferring na net,a mirrors bas i bas ne e po moj vkus,ne e los ama tapa stanaa amerikancive epten,se toa pa toa,ovie japanci,korejci stvarno strava filmovi pravat do poser.
I dali moze nekoj da mi kaze sto najdovte tolku strasnoi interesno u
The Texas Chainsaw Massacre,go zemav od dvd-teka prv pat i im vikam daj neso jeza,da se strasam ovo ono,pa i toa dzabe dadov 70 denari,ma razocaraa ameriknacive,ccccc.

Незнам шо ми е мене али повеке се смејам на хорори него на комедии
Ме фрка смеа дур глеам хорори тоа е ненормална работа
а особено сум се смеел на Friday the 13th

Незнам шо ми е мене али повеке се смејам на хорори него на комедии
Ме фрка смеа дур глеам хорори тоа е ненормална работа
а особено сум се смеел на Friday the 13th
За малку сите ќе поверувавме во ова. Немој толку сериозно друг пат.

The Strangers

poster_strangers_busstop_poster.jpg

Оценка: 7/10

Trailer Park Of Terror

trailer-park-of-terror-dvd.jpg

The Strangers

poster_strangers_busstop_poster.jpg

Д Стрејнџрс и не е толку страшен филм,барем мене ни ми беше страшен.Нема ни којзнае какви сцени,но тоа што ме задржа пред монитор да го изгледам цел е што има многу неизвесни моменти,нервоза што го тера и самиот гледач да се чувствува така.
Цел филм ''маскотите'' се криеа,ни збор не прозбореа,за на крајот за 30 секунди да направат 1 убиство.:nesvest:

eve nekoj horor filmovi koj gi nema nikoj pisano tuka....nesto imam gledano , nesto siminjam

Quarantine
Farmhouse
Joy Ride 2
100 Feet
Octane
Vacancy 2

Излезе новиот Friday 13th бре човеци!!! Уште го чекам да го симнам, некој ако го глеал нека каже импресии.

Па викаат дека продолжува од 3тиот дел, односно дека приказната се базира на факти од 1 2 и 3тиот дел, шо значи ќе биде боље од Jason X или таквите sci-fi crap. Alien си е Alien, неможе да го мешаат со слешер!/rant
:salut:

Ма не го бива бре Friday 13. Тоа за мене не е хорор. Деца мали се палат на такви филмови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom