Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
гледајте го One Missed Call (Пропуштен позив). Добар е, и во некои сцени језив..![]()
Добар е филмот, ама живци ми искина! Таман ке помислам крај е, и уште некој се појавува.. бла бла..vcera go gleav, me posteti na HOSTEL, zverski film da go gleate
FRONTIERS
![]()
![]()
Гледајте го филмот!! Не е многу добро сниман, ама интересна содржина има!
П.С. Има една сцена од која ке ве стегне стомак!! Ауу грозно![]()
Gledajte go cannibal holocaust , toj vi e eden od najcenzuriranite horor filmovi . Vo nekoj zemji bese zabranet , a reziserot na ovaj film za malku ke odese vo zatvor , poradi obvinenijata deka smrtta na akterite bila vistinska , pa bese primoren na televizija da ja donesi cela ekipa kako dokaz deka se seuste zivi .
Дечки, дајте предлог за некој добар хорор, одамна не сум гледал некој шо ќе ми ги задоволи потребите.
Последен добар хорор шо го гледав и шо стварно ме задоволи(усра) беше ''The Exorcist'', ама тоа сепак беше многу одамна
Gledajte go cannibal holocaust , toj vi e eden od najcenzuriranite horor filmovi . Vo nekoj zemji bese zabranet , a reziserot na ovaj film za malku ke odese vo zatvor , poradi obvinenijata deka smrtta na akterite bila vistinska , pa bese primoren na televizija da ja donesi cela ekipa kako dokaz deka se seuste zivi .