Хорор филмови

bas vcera go gledav trejlerot, navistina se nadevam deka ke bide dobar, ako nisto, barem za zabava, ako ne i za plasenje :)

posto rekovte deka e ok SINISTER, bi sakal da najdam i prevod za nego. se ubiv od baranje no ni angliski titl ne najdov, a kamoli nekoj balkanski. ako znaete .... pisete PM

можда во мом нема, ама ЌЕ има :)
а снимка ТОП симнав, мислев ке го гледам вечер

Ne e bas ubava, ama nemozev da izdrzam, kako i da ne ne go dogledav, samo prvite 30 min, i za toa vreme bese dosta dobar.

Вреди да се гледа филмов или јок?
Гледам интересна група актери собрале затоа...

Ај ако може некој во ПП да ми прати торент за серијалот Blind Dead.

Ако има некој нет од кабелнет од Прилеп го има Синистер таму, со уба снимка и превод српски. Јако филмче, дефинитивно еден од подобрите хорори во последно. И музика, и крици, и камера, и напетост и неочекуваност, па и братот главен е фацлест и морничав створ

По Suspiria , време е да го гледам и вториот филм од Dario Argento . Inferno ми е на програмата за вечерва :drk:

Синистер, за разлика од многу силниот почеток/средина, после тоа отиде во надолна линија за жал, а крајот не ми направи ќеиф, заради неколкуте ефтини трикови кои пробаа да ги протнат низ филм кој имаше голем потенцијал!

Од почетната солидна 7 која сакав да му ја дадам, (пред да го догледам цел) сега е просечна 6.

Да, и мене крајот не ми се допадна. Приказната ветуваше многу, можеле да се потрудат да ја завршат подобро. Вака крајот ми делуваше некако предвидливо и избрзано. Најмногу што ми се допадна беа снимките, ептен ми беа језиви. И од мене 6/10.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom