Хорор филмови

Досаден филм, бадијала потрошено време:) Јас би смислил подобра приказна, едино џенцките се јаки:)

Како бе The Human Centipede ви е добар филм? :)

Да ги оставиме настрана гадотиите, глумата од двете девојки е очајна и филмов е преполн со грешки. Поготово моментот кога им дава апчиња во чашата, и паѓа чашата и во другиот кадар по случката чашата пак е полна со вода :pos: Штом јас забележувам филмска грешка значи тапа е :P А и она, 100% accurate, демек медицински е возможно, шије ми га ѓуро, едино ако режисерот не се консултирал со некој лекар дипломиран во Мала Речица :)

Како бе The Human Centipede ви е добар филм? :)

Да ги оставиме настрана гадотиите, глумата од двете девојки е очајна и филмов е преполн со грешки. Поготово моментот кога им дава апчиња во чашата, и паѓа чашата и во другиот кадар по случката чашата пак е полна со вода :pos: Штом јас забележувам филмска грешка значи тапа е :P А и она, 100% accurate, демек медицински е возможно, шије ми га ѓуро, едино ако режисерот не се консултирал со некој лекар дипломиран во Мала Речица :)
Јас вчера го гледав, и мене не ми остави добар впечаток. Прилично аматерски филм, а и целата приказна некако ме напна ептен. Ретко кога после некој хорор не сум сакала да го гледам вториот дел. Така за овој. Толку беше тапа, што немам намера да го симнам вториот.

Хе хее а што очекувавте вие од филм со наслов "The human Centipede" снимен со стотина илјади евра, па нормално ќе напишат дека 100 % е медицински возможно, и многу други хорори пишува дека се по вистински настани снимени па не се, тоа е само за да биде поинтересно и за дискусија на публиката, иначе филмчето си е ок за тој жанр, за фановите на експлотејшн филмови си е маст си.

Интересно филмче:sneaky:

Предложете некој трилер-хорор ама да не биде паранормален(не сум расположен за нив у моментов) и некој понов...

Интересно филмче:sneaky:

Предложете некој трилер-хорор ама да не биде паранормален(не сум расположен за нив у моментов) и некој понов...
Овој го гледав не е лош, иако не е типичен хорор филм, туку е и крими. Интересно е што дава увид на некои случувања во Америка од аспект на религиозниот фанатизам.

Овој го гледав не е лош, иако не е типичен хорор филм, туку е и крими. Интересно е што дава увид на некои случувања во Америка од аспект на религиозниот фанатизам.

Го симнав филмов, но не сум го гледал. Вреди да се изгледа? Што се дешава во кратки црти?

Го симнав филмов, но не сум го гледал. Вреди да се изгледа? Што се дешава во кратки црти?
Се работи за тројца тинејџери кои наоѓаат жена за секс преку интернет. За жал, паѓаат во канџите на група религиозни фанатици. Ми се допадна филмот (не којзнае колку де) зашти глумата и режијата се одлични, а и пошто филмот е до некаде инспириран на вистински настани.

Се работи за тројца тинејџери кои наоѓаат жена за секс преку интернет. За жал, паѓаат во канџите на група религиозни фанатици. Ми се допадна филмот (не којзнае колку де) зашти глумата и режијата се одлични, а и пошто филмот е до некаде инспириран на вистински настани.

Баш ќе го пуштам да го гледам подоцна. Иначе не ми личи на хорор. И на замунда пишува дека е хорор, но по видеово не би можел да му дадам жанр - хорор.

Баш ќе го пуштам да го гледам подоцна. Иначе не ми личи на хорор. И на замунда пишува дека е хорор, но по видеово не би можел да му дадам жанр - хорор.
Не е до Замунда. Самиот режисер Кевин Смит сам си го најавуваше филмот како првиот хорор во неговата кариера.

Значи излегол новиот на Кевин Смит. Одамна не сум во тек кога станува збор за него.
Му ги имам изгледано сите филмови, ама за овој се мислам... Кевин Смит и хорор, некако не ми се совпаѓаат во една реченица овие два збора. :cautious:

Баш влегов на темава да прашам за филмов. Не сум љубител на овој жанр, ама би сакал да го видам хорор/трилер од Кевин Смит.
Гледав и некои ривјуа на јутуб, многу поделени мислења за филмов. Ќе почекам некое време сепак, да видам и вие шо ќе кажите.

zasto-mi-se-ovo-ne-de.jpg

Само што ја најдов сликава на демотивавија.мк... И ми текна дека го гледав филмот на ТВ пред некој месец, ама не го догледав цел, а не видов како се вика за да го симнам. Ќе му текни на некој? :cool:
zasto-mi-se-ovo-ne-de.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom