Хорор филмови

Прегледај го приврзокот 37351

Само што ја најдов сликава на демотивавија.мк... И ми текна дека го гледав филмот на ТВ пред некој месец, ама не го догледав цел, а не видов како се вика за да го симнам. Ќе му текни на некој? :cool:
zasto-mi-se-ovo-ne-de.jpg
The Ring :cool:

Дајте бе нешто тазе, гадно и опако....

Готов е Хостел 3, премиера на 27 декември.

Дајте некој предлог, ми се гледа некој добар хорор-трилер, или слешер, само нека биде некој модерен, не ми прават мерак старите класични хорори:) (и нека не биде со духови, страв ми е од нив):pos:

Готов е Хостел 3, премиера на 27 декември.

Дајте некој предлог, ми се гледа некој добар хорор-трилер, или слешер, само нека биде некој модерен, не ми прават мерак старите класични хорори:) (и нека не биде со духови, страв ми е од нив):pos:

Ете ти добар трилер-хорор. Според вистинска случка е. Иначе овој Хостел едвај го чекам. Ќе биде јако.

Ете ти добар трилер-хорор. Според вистинска случка е. Иначе овој Хостел едвај го чекам. Ќе биде јако.

alpha dog, ако планираш да го гледаш The Fourth Kind не го читај спојлеров, за марик14 е.

Не е според вистинска случка, така направиле да биде за да се долови чувството кај гледачот и да се зголеми ефектот. Има и на гугл побарај дека не се вистините настаните. Сепак, добра фора од креаторите на филмот.

gledajkte go The Devil Inside mnogu dobar film:)
--- надополнето: Dec 5, 2011 9:02 PM ---

http://www.youtube.com/watch?v=n3QWhmKboaU

Како така да сум го пропуштил овој филм :vozbud: Мора да го гледам.
--- надополнето: Dec 5, 2011 9:25 PM ---
alpha dog, ако планираш да го гледаш The Fourth Kind не го читај спојлеров, за марик14 е.

Не е според вистинска случка, така направиле да биде за да се долови чувството кај гледачот и да се зголеми ефектот. Има и на гугл побарај дека не се вистините настаните. Сепак, добра фора од креаторите на филмот.

Alpha Dog не го читај спојлеров ако планираш да го гледаш филмот, за Илумиос е.

мислам дека малку има вистина во овој филм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom