The RingПрегледај го приврзокот 37351
Само што ја најдов сликава на демотивавија.мк... И ми текна дека го гледав филмот на ТВ пред некој месец, ама не го догледав цел, а не видов како се вика за да го симнам. Ќе му текни на некој?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The RingПрегледај го приврзокот 37351
Само што ја најдов сликава на демотивавија.мк... И ми текна дека го гледав филмот на ТВ пред некој месец, ама не го догледав цел, а не видов како се вика за да го симнам. Ќе му текни на некој?
![]()
RingПрегледај го приврзокот 37351
![]()
Дечко и девојка заминуваат на пуст остров...
4.10
Сеа ќе ти дам ептен одвратен тим , и немој да ги прерипнуваш моментитеДајте бе нешто тазе, гадно и опако....
Готов е Хостел 3, премиера на 27 декември.
Дајте некој предлог, ми се гледа некој добар хорор-трилер, или слешер, само нека биде некој модерен, не ми прават мерак старите класични хорори(и нека не биде со духови, страв ми е од нив)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=n3QWhmKboaUЕте ти добар трилер-хорор. Според вистинска случка е. Иначе овој Хостел едвај го чекам. Ќе биде јако.
Ете ти добар трилер-хорор. Според вистинска случка е. Иначе овој Хостел едвај го чекам. Ќе биде јако.
gledajkte go The Devil Inside mnogu dobar film
--- надополнето: Dec 5, 2011 9:02 PM ---
http://www.youtube.com/watch?v=n3QWhmKboaU
alpha dog, ако планираш да го гледаш The Fourth Kind не го читај спојлеров, за марик14 е.
Не е според вистинска случка, така направиле да биде за да се долови чувството кај гледачот и да се зголеми ефектот. Има и на гугл побарај дека не се вистините настаните. Сепак, добра фора од креаторите на филмот.
Ми беше досаден и го изгасив 15тина минути пред крајот.Моментално го гледам Apollo 18, добро филмче.