Хорор филмови

Нема.
American Haunting го гледајте,стварно е добар (2005):smir:
Ееее а колку време требаше да те натерам да го гледаш:):)

Инаку дајте некој хорор за вечерва:)

пробајте со undiscovered mysteries i a haunting emisiite.... мислам дека се пореални од филмовите...

пробајте со undiscovered mysteries i a haunting emisiite.... мислам дека се пореални од филмовите...

Мислиш на серијата Unsolved Mysteries?:)
Ама за жал одамна не се емитува.
Освен ако не ги гледаш клиповите на нет од емисијава.
А што се однесува за емисиите за опседнувањето хорор филмовите се работени според нив.

Мислиш на серијата Unsolved Mysteries?:)
Ама за жал одамна не се емитува.
Освен ако не ги гледаш клиповите на нет од емисијава.
А што се однесува за емисиите за опседнувањето хорор филмовите се работени според нив.

да де unsolved беше не ми текињаше...

Ја одамна неам погледнато добар Хорор,почнав све нешто акција да гледам....давајте предлози со трилер..Благодара..

Само што го гледав "A serbian film" 2010

ептен е БОЛЕН, одвратен и каков уште не ... незнаев дека србиве се на такви тешки дроги да направат ваков филм ... за жал уште еден доказ дека светот станува се поизопачен

Paranormal activiti, ако не сте го гледале, гледајте го.

Само што го гледав "A serbian film" 2010

ептен е БОЛЕН, одвратен и каков уште не ... незнаев дека србиве се на такви тешки дроги да направат ваков филм ... за жал уште еден доказ дека светот станува се поизопачен

зашто бе, баш е добар филмот..барем е интересен. е тоа што ти така мислиш покажува дека не е за тебе.. :)
јас не би рекла дека е до толку незнам што..само добра забава...

Слешер хорори се најдобри за мене. Баш синоќа го гледав Friday the 13th (2009) и очекував дека ќе биде срање, како и повеќето remakes/reimaginings/reboots. Али филмов беше партали. Од почеток до крај - стариот добар Jason Voorhees...

Кога сум кај remakes/reboots морам да кажам дека новиот Freddy ме разочара. Аман - педофил?! Знам дека тоа била идеа и за оригиналниот A Nightmare on Elm Street, али...некако не ми идеше тоа :toe:

Барем радува веста дека слешер хоророт повторно се враќа на голема врата. Halloween и H2 (исто remakes/reboots), Hatchet и Hatchet II - конечно нов убиец на сцената, а не само копија на филмовите од 80тите. За жал, уште не сум го видел Victor Crowley во акција.

Scream 4 искача на 15ти април, така да ќе биде интересно и тоа да се погледне. Старата екипа плус нови лица и најважно - Wes Craven и Kevin Williamson повторно заедно :vozbud:

зашто бе, баш е добар филмот..барем е интересен. е тоа што ти така мислиш покажува дека не е за тебе.. :)
јас не би рекла дека е до толку незнам што..само добра забава...

Филмот е страва добар според мене не ме разбра изглеа :) Него има неарни сцени, болни ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom