Хорор филмови

"The Grudge"-посеритис филм,жими се!

E ova se horori ; Taka- taka so vas ke vlezeme vo EVROPE :)

Salem's lot! Хорор кој мава на психа! Кој го гледал знае за што зборувам. Башка, се` мислев дека се работи за духови, а на крај испаднаа вампири.

Ако некој не го гледал The ring 2, поарно да не го гледа. Целосно разочарување во однос на кецот.

astrion напиша:
Го гледав Half Light добар хорор трилер,може да го препорачам

Eden od podobrite sto sum gi gledala vo posledno vreme.

не поарно од Фреди серијалите особено кошмар во улицата на брестовите. Иначе најтопло препорачувам после 12 полноќ на Дискавери има документарец за опседнати куќи живи случки :ija: :ija: :ija: :ija: :ija:

Еве неколку добри хорор филмчиња според мене:
The 13th Ghost - мало е нереален ама супер е
Saw I; Saw II - би требало да ги гледате
Blair Witch Project I и II - според вистински настан
Exorcist - стара бабичка доживеала срцев удар од филмов
The Texas Massacre - повторно според вистинска случка
Undreworld - добар хорор

А да и излегуе сега Final Destination 3

Final Destination 1 i 2
Fear dot com
The Ring 1 i 2
The Exorcist III

Koj vi e omilen horor film?

Koj vi e omilen horor film?pisete
moj omilen horor film e "The Exorcism of Emily Rose" i "Fragile"

P.S.Ne znam dali nekoj prethodno ja otvoril temava,ako ja otvoril izvinete.

200 години е стар,ама кога го гледам „Истерувач на Ѓаволот”,уште се припотресувам,брррррр...бљак!

Хорор не гледам и не може да ми биде омилен,но хит беше во едно време,за кое јас имам убави спомени,затоа и прво на тој хорор секогаш се сеќавам.:)

zakon film exorcism of emili rous ama onaj starion e najdobar horor

bibika напиша:
200 години е стар,ама кога го гледам „Истерувач на Ѓаволот”,уште се припотресувам,брррррр...бљак!

Хорор не гледам и не може да ми биде омилен,но хит беше во едно време,за кое јас имам убави спомени,затоа и прво на тој хорор секогаш се сеќавам.:)

I toa kolku jak horor :bravo:

astrion напиша:
Читам нешто Американците ногу го фалат The Exorcist не ми е гледан има ли некој шо му е гледан да потврди дали е стварно добар?
lgC1169.jpg
Jas sum go gledala i mene toj film mi bese smesen,ne znam oti,dali deka go gledav sega pred nekolku meseci ili filmot e sranje...a site velea deka e mnogu strasen,mozi ako go gledav kako pomala i ke se ispalsev. Poubo da si go izgledas Egzorcizmot na Emili Rouz,vistinska prikazna.
BY THE WAY dali mozi nekoj da mi kaze nekoj navistina strasen film,oti od site so gi imam gledano od nitu eden se nemam isplaseno,pa taka jas skoro se otkazav od horori.Postrsani mi se sega da gledam nekoj psiholoski triler otkolku horor,oti ovie horori sto gi pravat deneska mi se smesni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom