Хорор филмови

Paranormal Activitu ne e horor za toj film ne mi e jasen. Spijat luge so milion kameri okolu sebe 24\7 i cekaat da se sluci neshto natprirodno. Gluposti. Koga go gledav si mislev deka gledam BIG BROTHER... e sea za horrori ako sakash da gledash gledaj go Conjuring i Insidious 2, Saw e tie se horori a ne paranormalna aktivnost.

SAW хорор?????:pos:

Stvarno ne znam sto e smesno. Saw e podobar film od Paranormal activity. Barem vo SAW gledash luge kako secat delovi od svoeto telo a vo paranormal activity luge spijat samo so kameri.[DOUBLEPOST=1392648724][/DOUBLEPOST]

Stvarno ne znam sto e smesno. Saw e podobar film od Paranormal activity. Barem vo SAW gledash luge kako secat delovi od svoeto telo a vo paranormal activity luge spijat samo so kameri.

Stvarno ne znam sto e smesno. Saw e podobar film od Paranormal activity. Barem vo SAW gledash luge kako secat delovi od svoeto telo a vo paranormal activity luge spijat samo so kameri.[DOUBLEPOST=1392648724][/DOUBLEPOST]

Stvarno ne znam sto e smesno. Saw e podobar film od Paranormal activity. Barem vo SAW gledash luge kako secat delovi od svoeto telo a vo paranormal activity luge spijat samo so kameri.

Не знам зш Saw никако не можам да го ставам во хорор категорија,воопшто не ми е страв додека го гледам, а сторија како сторија секоја им чест.

Психолошки терор е класификација, гранка од хорор.

Stitch

Стварно незнам што очекував од филмов, во која главна улога е Едвард НаркоФарлонг:facepalm:

Го гледав Devils Due во Cineplexx. Го знаете тоа чувство во секој хорор филм каде првите 20 минути не се случува нешто, туку само те упатува во приказната? Епа цел филм беше таков.

2/10 И тоа пошто го гледав во кино.

Evil Dead - tapa nevidena. Ne znam zosto ali starite mnogu mnogu povekje me bendisaa. A u princip ne sum tip so gleda i saka stari filmovi, demek klasici bile.

znam deka ke bidam ishejtam ama kako be ljuge gi gledate starive horori? go gledav Evil Dead toj od 1981 se zgaziv od smeenje, nz kako mojt da vi se strasni klasicive, a za razlika na noviov Evil Dead nekolku pati se stresiv i me istade od pamet.. jas ne sum mn po hororive ama pojketo so gi imame gledano novive rimejkoj mi se daleku pointeresni i postrasni nego klasicive, ista slucka i so Omen.. znam deka Psyside gledat klasici ak mozit nekoj da napisit so tolku pojke imat vo postarive otkolku ponovive horori, so se tolku postrasni, poso kaj mene e obraten filingot

znam deka ke bidam ishejtam ama kako be ljuge gi gledate starive horori? go gledav Evil Dead toj od 1981 se zgaziv od smeenje, nz kako mojt da vi se strasni klasicive, a za razlika na noviov Evil Dead nekolku pati se stresiv i me istade od pamet.. jas ne sum mn po hororive ama pojketo so gi imame gledano novive rimejkoj mi se daleku pointeresni i postrasni nego klasicive, ista slucka i so Omen.. znam deka Psyside gledat klasici ak mozit nekoj da napisit so tolku pojke imat vo postarive otkolku ponovive horori, so se tolku postrasni, poso kaj mene e obraten filingot
Не се пострашни туку причата им е посодржајна за разлика од римејците кои што се темелат на пореалистичен аудио-визуелен приказ на самата сцена која благодарение на модерната технологија буди поголем страв да речеме, нешто што делува смешно да речеме во pirana оригиналот но мора да се земе времето кога се правени, за тоа се повеќе ценети. Не знам, ја сум тука негде во средина, неќам премногу олд скул шмек ниту пак нашминкаи CGI глупости. Пак ќе се повторам значи кога гледате филм поготово новиве смртници мора да го земате времето и буџетот на филмот и без споредби на пример нас ни е смешен the great train robery (ми се чини тој беше) али сцената со возот кога иде на кај аудиториумот (платното) во 1903 предизвикал шок у кинотеките тогаш. Демек толку било реалистично прикажано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom