Memento Mori
Yeah science, bitch!
- Член од
- 24 август 2009
- Мислења
- 1.132
- Поени од реакции
- 1.562
Кој го нема гледано му го препорачувам The Orphan и Exorcism of Emily Rose 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене повеќе ми се има допаднато првиот од вториот ама пак "младичот"* од првиот дел го нема. И како мислиш во безвезе правец? Ако мислиш за крајот, до негде го прати стрипот, Хелбој го знае цел свет, си излегува од BPRD и така.Ах Дел Торо љут сум му уште што го заеба Хелбој серијалот со вториот дел, го однесе у безвезе правец
спојлер за Хелбој 2И мене повеќе ми се има допаднато првиот од вториот ама пак "младичот"* од првиот дел го нема. И како мислиш во безвезе правец? Ако мислиш за крајот, до негде го прати стрипот, Хелбој го знае цел свет, си излегува од BPRD и така.
спојлер за Хелбој 2
Ја напумпа на ЛИз (непотребно измислена љубовна врска која не постои у стрипот али вметната поради публиката исто како младичот), и што ќе гледам у 3ката - Хелбој како си ги шета децата у парк... сцената на почетокот у 2ката со Хелбој као копиљ не функционираше (како у стрипот), а тек ова ??
спојлер за Хелбој 2
Двојката беше како од некој друг режисер, слаба приказна, ефтиниот цртан, никакви односи помеѓу Хелбој и останатите, и глуп хумор на пр. тоа суштеството кога вика - "ja не сум бебе, ја сум тумор"![]()
"ja не сум бебе, ја сум тумор"![]()
Спрема трејлеров супер изгледа, за жал кој ќе чека до август, дури тогаш е премиера, кој знае кога ќе излезе на торренти.The possession нов е изгледа интересно али го неам глеано
Инаку ова ви е доста добар психолошки monster филм.
![]()